Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ahoj všem

Madlenka

Nováček
Jméno
Marie
Přijmení
Konvičková
Ahoj,
jsem Maruška a v golfu jsem naprostý amatér. O tenhle sport jsem se začala více zajímat poté, co se nám ve fyzio-fitness gymu, který máme s manželem, začala povážlivě rozšiřovat komunita golfistů :)
Chtěla bych vědět, jak našim klientům poskytovat tu nejlepší péči a proto se snažím o golfu a jeho specifickém vlivu na pohybovou soustavu zjistit co nejvíc.
Pokud budete ochotní se mnou posdílet vaše zkušenosti v této oblasti, budu moc ráda!
Díky

Ahoj Maruško,
zde na tomto fóru se najde dost jedinců, kteří se rádi podělí o své problémy s pohybovou soustavou.
Mohu se zeptat, kde s manželem provozujete svoji bohulibou živnost ?
Díky Petr

Ahoj Maruško,
zde na tomto fóru se najde dost jedinců, kteří se rádi podělí o své problémy s pohybovou soustavou.
Mohu se zeptat, kde s manželem provozujete svoji bohulibou živnost ?
Díky Petr
Bohulibou činnost provozujeme v Praze, kousek od Anděla :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom