gaga Nováček 1.9.2024 #1 Ahojte, zdravim ze Zlína. Jmenuji se Katka a golfu jsem propadla pred ctyrmi lety. Hraju v Ostrozske na Jezerech, rada zajedu na kterekoliv hriste
Ahojte, zdravim ze Zlína. Jmenuji se Katka a golfu jsem propadla pred ctyrmi lety. Hraju v Ostrozske na Jezerech, rada zajedu na kterekoliv hriste
Radyn Nováček Jméno Radek Klub ČGK 1.9.2024 #2 Moje "rodné" hřiště kde jsem taky začínal Aleš Macháček pořád trénuje?
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 Inzeráty 1 2.9.2024 #3 Ahoj Katko, vítej na 19. jamce! Ze Zlína? A co hřiště v Kostelci? Naprosto neuvěřitelná 9. jamka, kde jediné co chybí, je lanovka na grýn? Ať se Ti mezi námi líbí lítá to tam, kam má!
Ahoj Katko, vítej na 19. jamce! Ze Zlína? A co hřiště v Kostelci? Naprosto neuvěřitelná 9. jamka, kde jediné co chybí, je lanovka na grýn? Ať se Ti mezi námi líbí lítá to tam, kam má!
gaga Nováček 2.9.2024 Autor vlákna #4 Radyn řekl: Moje "rodné" hřiště kde jsem taky začínal Aleš Macháček pořád trénuje? Více... Jasne, porad, sem tam ho taky vyuziju
Radyn řekl: Moje "rodné" hřiště kde jsem taky začínal Aleš Macháček pořád trénuje? Více... Jasne, porad, sem tam ho taky vyuziju
gaga Nováček 2.9.2024 Autor vlákna #5 Radyn řekl: Moje "rodné" hřiště kde jsem taky začínal Aleš Macháček pořád trénuje? Více... Jasne, porad, sem tam ho taky vyuziju requo řekl: Ahoj Katko, vítej na 19. jamce! Ze Zlína? A co hřiště v Kostelci? Naprosto neuvěřitelná 9. jamka, kde jediné co chybí, je lanovka na grýn? Ať se Ti mezi námi líbí lítá to tam, kam má! Více... Diky moc, ano devitka je trosku do kopce
Radyn řekl: Moje "rodné" hřiště kde jsem taky začínal Aleš Macháček pořád trénuje? Více... Jasne, porad, sem tam ho taky vyuziju requo řekl: Ahoj Katko, vítej na 19. jamce! Ze Zlína? A co hřiště v Kostelci? Naprosto neuvěřitelná 9. jamka, kde jediné co chybí, je lanovka na grýn? Ať se Ti mezi námi líbí lítá to tam, kam má! Více... Diky moc, ano devitka je trosku do kopce