Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
NeserTo bylo spíše nastavením simulátoru než našlápnutím
To je motivačníNeser
Tak to je stejné jako u Vás v HořehledechHřiště nenadchne, ale neurazí. Cokoli 30 m mimo směr je v autu u někoho v bazénu nebo vokně. Třeba jako moje první rána.
To s těmi auty ... v podstatě Horehledy, ale tos nemusel jezdit tak dalekoJe potřeba si říct, že jsme všichni hráli tužku. Někdo menší a někdo jako třeba @Jerry prosral 20 Kč. A to si 30 pučil...
Hřiště nenadchne, ale neurazí. Cokoli 30 m mimo směr je v autu u někoho v bazénu nebo vokně. Třeba jako moje první rána.
Nakoupili jsme spoustu žrádla a usoudili, že když hraje ho*no, tak ať aspoň @Jerry uvaří. Zamkli jsme ho doma a vyrazili do přístavu na pivo. Je tu ošklivo...
Zobrazit přílohu 6348
Máš brilantní španělštinuTaky budu muset naučit chlapce rozumět frázi "tu pelota me acaba de romper le ventana" (tvůj míček mi právě rozbil okno), aby uměli správně reagovat na pokřiky místních usedlíků. Správná odpověď je např. "No me caga i me vuelve mi pelota, tu coño" (Neser a vrať mi ten míček, píčo")
Oni se v ní nekoupou, jen do ní hrajou. Takže jí je “tak akorát”Není tam tý vody nějak moc???
Ke hře se vyjadřovat nebudu, navíc bylo dneska hnusně, jdeme spát!
Zobrazit přílohu 6363Zobrazit přílohu 6364Zobrazit přílohu 6365Zobrazit přílohu 6366
Na jiznaku je nejaky hriste?!?
koukám že vám tam fakt chybí ten SosnaVčera po romantice na pláži nás postihla zatím největší krize. @Pitching si vzpomněl, že jsem na 14ce nepřepálil dámský odpaliště. Moje argumentace, že aby to dokázal, musel by ten míč v těch kaktusech najít, ho rozlítila a zamkl mne jen v trenýrkách na ulici před domem. Po hodině na dlažbě mne vpustila sousedka. Chlapcům jsem se ráno omluvil tím, že jsem jim vyplácal teplou vodu.
Jinak @Jerry ho se drží smůla. Hraje šrot a ještě se mu rozbilo ovládání hodinek. Mostecký MacGyver se ale nevzdal a během pouhého půldne si za pomoci nože z plastové lžičky, ponožky, krve a slz vyrobil ovládání nové.
Zobrazit přílohu 6368
Zobrazit přílohu 6369