Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anička

Ahoj, také jsem začínala s "hraj golf, změň život" . Jsem ze Zelenče a začínala jsem ve Staré Boleslavi u Jaromíra Patočky. To máš z Čelákovic kousíček :)
Díky moc, akorát jsem se na Boleslav ptala v jiném fóru! :-) Byla jsi spokojená?

Díky moc, akorát jsem se na Boleslav ptala v jiném fóru! :) Byla jsi spokojená?
Jasně, od té doby hraji jak o život :-)

Rodicum sestra kdysi nadelila nejaky kurz na Rohanskem ostrove. Stalo to malo a dostali celkem pouzitelny pulset Wilson k tomu zdarma (5, 7, 8, 9, P a putter). Skupinac.

Tak jsem se rozhodla, že pro začátek zkusím asi tento projekt http://www.hrajgolfzmenzivot.cz/ :) a po těch třech lekcích uvidím co vymyslím dál! :)

Já jsem tímto projektem prošel a paráda. Absolvoval jsem to v Mladé Boleslavi a nemůžu si stěžovat. Bylo nás 8 ve skupině, ale vůbec to nevadilo. Já osobně nemám moc rád, když mi stojí někdo za zády a kouká mi na ruce. Radši prokonzultuji co je špatně a jdu si to v klidu zkoušet...
Myslím, že ať si vybereš jakýkoliv hřiště, tak neuděláš špatně. Při těch třech lekcích ti ukážou jak se k tomu postavit a pár základních úderů. Ostatní je už na tobě. ;)

Rodicum sestra kdysi nadelila nejaky kurz na Rohanskem ostrove. Stalo to malo a dostali celkem pouzitelny pulset Wilson k tomu zdarma (5, 7, 8, 9, P a putter). Skupinac.
Ten už jsem taky zkoukla a asi bych jím navazovala na ten hraj golf... :) Díky!

Ten už jsem taky zkoukla a asi bych jím navazovala na ten hraj golf... :) Díky!
Ahoj, tenhle kurz mohu doporučit. Osobně s tím zkušenosti nemám, ale znám trenéry na Rohanském ostrově a ať půjdeš ke komukoliv, tak nešlápneš vedle. Navíc tréninkové prostředí na Rohanském ostrově je super, to už vím z vlastní zkušenosti :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom