Děkuji touto cestou Michalovi, že mne oslovil a vložil ve mě důvěru, abych zaštítil pravidlovou sekci.
Všichni víme, že pravidla golfu nejsou zrovna nic jednoduchého a i zkušení hráči (a někdy i rozhodčí) občas nad výkladem pravidel tápou. Navíc jsou některá pravidla poměrně nejasná a mají tzv. "šedé zóny" a v neposlední řadě také koluje světem golfu spousta mýtů a polopravd (např. díky Míro Bosáku
).
Čas od času se také pravidla aktualizují či mění a hráči, kteří toto tak moc nesledují, mají zažité staré a např. již neplatné postupy či výše trestů.
Proto jsme s Michalem uznali za vhodné, aby sekce pravidel byla nově a lépe logicky uspořádaná, moderovaná a aby správnost zveřejněných informací měla určitou "garanci kvality".
V sekce
ze světa golfových pravidel budu čas od času připínat aktuální a důležitá témata - např. nyní jsou to aktuální vypsané kurzy pro rozhodčí a info k novému místnímu pravidlu řešící náhodné pohnutí míčem na greenu.
Pravidlová poradna je snad jasná, nechceme zde "brát práci" Michalovi Jonovi, ale spíš dát lidem možnost i nad situacemi diskutovat (což na golf.cz není).
Sekce hádanek a testů je striktně moderovaná. Témata (=otázky) zakládám aktuálně pouze já, abychom v tom měli trochu systém a aby formát otázek a odpovědí byl jednotný. Pokusím se minimálně 1x týdně vytvořit nějakou zajímavou situaci, nad kterou si pak můžete lámat hlavy
. Pokud by měl někdo nápad na situaci či hádanku, napište mi prosím přes soukromou konverzaci a já ji pak zveřejním.
No a sekce
situací ze života je předpokládám také jasná a nepotřebuje dalšího komentáře.
Určitě jste postřehli, že vlákna ze starší sekce golfových pravidel byla rozdělena do nových odpovídajících sekcí.
Ještě jednou díky a těším se na vaše zapeklité příběhy a dotazy ;-)...