Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mně by se líbilo něco ve stylu Sdílený kalendář. Ten má v telefonu každý. Ať to tu nemusím pořád kontrolovat. Kraj, hřiště pro daný termín odlišt barvou. Třeba. Více kalendářů pro Kraje / regiony - a nasdílím si pouze pro mě dostupné, zajímavé. Co vy na to?
Souhlas.
Mozna dve vlakna.
1. Planovane vetsi akce... rad bych jel za 14 dni do Penatti...
2. Adhoc akce... nekdo dnes od 14:00 Hodko?.
Ad kalendář: ze sdílených forem volně dostupných kalendářů se nabízí kalendáře google. Jejich vlastností je i možná integrace kamkoli jinam, nevýhodou, že pro přidávání události musíte mít účet na google a musí vám "správce" kalendáře k danému kalendáři povolit možnost vkládání. Zobrazit kalendář pak mohou všichni.
Pokud je mozne tento kalendar nasdilet do telefonu a pocitace, prijde mi to jako nejlepsi reseni. Vyskakuji notifikace, vse je prehledne atd. Jen to chce doladit zadavani udaju, aby bylo unifikovane - tzn. kde se hraje, co se hraje, kontakt na "poradajici osobu"
Kurňa doktore, jak jsi se dostal do popisu události od Requa? Já se o to snažím od rána a nevím jak na to.Ani náhodou! Mě pak zase smaže a to už bych opravdu nemusel zakousnout...
celadna uz hraje nebo je to really jen test??Kliknul jsem na tužtičku.
Zkus to víc jako pro blbý, asi něco dělám špatně :Kliknul jsem na tužtičku.
to jsem treba ja neudelala, neb me to nenapadlo ale jde mi to z testu kopirovat do meho kalendare...az tak, ze vzapeti prilitnul kolega, jestli na tu Celadnou fakt jedemeMichalovi jsi email, pod kterým to chceš, mít poslal?
Ideální řešení by byla aplikace, která komunikuje s kalendářem, aby bylo možné si událost importovat do svého kalendáře. Ale to by bylo pracný a drahý.
Takže google kalendář je asi jediné rozumné řešení. Škoda jen, že v něm nelze přidávat k cizím událostem komentáře. Pokud si najdu událost, který se chci zůčastnit, rád bych se podíval, kdo už se přihlásil, případně se k ní nějak vyjádřil ve smylsu třebas: rád bych se zůčastnil, ale nestíhám, nešlo by to posunout o hoďku? Kdyby událost zadaná v kalednáři automaticky vygenerovala téma do fóra a na to by se dalo přímo z kalendáře připojit, to by bylo ideální. Prošlý témata by pak musel někdo odmazávat, podkud to tedy nejde nějak nastavit automaticky.
nebylo by mozne u hrist, aby mela barvu podle regionu čgf?? (VA,VB,ZA,ZB)
podle kraju bych to nechal, jenom ty barvy, ktere maji ty nejake kraje spolecne bych rozdelil podle tehle 4Ahoj Jane, šlo by. V čem to bude lepší, než teď, podle krajů?
podle kraju bych to nechal, jenom ty barvy, ktere maji ty nejake kraje spolecne bych rozdelil podle tehle 4
priklad:
Zapad B-modra (A,S,U)
Zapad A-cervena (C,P,K)
Vychod A-zelena (L,E,H,J)
Vychod B-zluta (B,M,T,Z)