jen jsem konstatovala, nijak jsem to nehodnotila.No, to je přece dobře ne? To už tady bylo, když všichni museli mít stejný názor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jen jsem konstatovala, nijak jsem to nehodnotila.No, to je přece dobře ne? To už tady bylo, když všichni museli mít stejný názor
Vždyť jo, jen se snažím odlehčit situaci...jen jsem konstatovala, nijak jsem to nehodnotila.No, to je přece dobře ne? To už tady bylo, když všichni museli mít stejný názor
@requo pěkně napsáno..
Vidíš, já to moc na fórech nesleduji, na většině už nejsem z časových důvodů aktivní vůbec. Na tom fcb jsem to snad kromě like taky ještě nepoužil..
Otázka na tebe (do provozu fóra vidíš daleko víc než já) - Co fóru (obecně) přinese obsah, kdy se lidi prostě hádají? Jak jsi zmínil strach o obsah. Fakt mě to zajímá, no flame...
@requo Asi odpověděl. Myslím si ale, že dost často ze slovního vyjádření nesouhlasu stejně nic dobrého nevzejde. Samozřejmě záleží na uživatelích a jejich skladbě. Něco jiného jsou asi velká fóra kam leze kdekdo, něco jiného toto fórum.
Co jsem dřív chodil na fóra, bývalo v pravidlech, že na pochvalu atd. je tam like. Někde bylo i tvrdě moderováno takové to "super", "díky" atd. I za ban někdy.. Ale tam byla jasná snaha udržet fórum přehledné a odborné v tématech. Celkem pochopitelně při obří návštěvnosti a tisících příspěvků denně..
Bude mapa i v novém fóru?Mapa obnovena.
Zobrazit přílohu 3492
Přes víkend jsem o tom přemýšlel, je to zároveň i dluh trochu @Jerry, který toto kdysi kolem léta poptával také. Mapa tu byla, jenže se téměř nepoužívala, protože to nebylo tehdy funkční, špatný modul - ukazovalo to příliš přesné adresy, což není vždy šťastné. A zároveň, když pak mělo více lidí stejnou oblast, např. Praha, tak to vše bylo slučováno do jednoho bodu. Našel jsem jiný modul, který tyto problémy řeší.
Takže mapa je obnovena, pár zásadních vlastností:
Tímto bych rád všechny vyzval, pokud se úplně nestydíte/nebojíte, tak svůj profil doplňte/upravte.
- mapa se zobrazuje pouze registrovaným/přihlášeným členům
- nastavit lokaci (pokud nemáte) je potřeba v "Nastavení"
- možnosti soukromí (nebýt na mapě, rozostřít umístění atp) je možné v "Nastavení/soukromí"
- mapa velmi dobře pracuje i s možností zobrazit jen sledované uživatele, pro to ale dané uživatele musíte sledovat - "Nastavení/sledovaní uživatelé"
- zobrazují se pouze uživatelé, kteří mají lokalitu vyplněnou a zároveň mají povoleno zobrazování na mapě
Bude mapa i v novém fóru?
Ahoj, jen taková prkotina...chtěla jsem si kliknout na reklamu na ty samolepky online, ale nečekaně mě to nehodí na stránky těch samolepek, ale zůstávám na 19. jamce. Má to tak být?
Omlouvám se, bylo to na levnogolfu...když já to beru jako jednu záležitost...kliknu si na uloženou záložku, mrknu na bazar, pak na forum...pro mě je to jeden celekNemá. Nicméně nalezl jsem zmíněnou chybkou pouze na levnygolf.cz, kde jsem jí opravil. Pokud si myslela někde na jamce, prosím link nebo upřesnění. Jinak na levném golfu opraveno a diky za upozornění.
Mě poslední dobou chybí freez hlavičky a menu v horní části. Využíval jsem to na mobilu, abych nemusel po pročtení vlákna scrollovat nahoru a rovnou se přepnout, tam kam jsem chtěl jít. Po dlouhé době jsem přihlášený i na PC a asi by se mi to líbilo i tady. (nevím proč, ale žiji v domnění, že to tak fungovalo)
Je to prkotina a asi se bez toho obejdu - píšu to jen jako bod, který by pro mě byl uživatelsky přínosný