- Klub
- BENGK
- HI (HCP)
- 10+
Byla si rychlejší..A je nutné s tím něco dělat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Byla si rychlejší..A je nutné s tím něco dělat?
Dotaz na admina, nejde vedle hlasovalo kolik je to procent z přispěvatelů na jamce za uplynulý měsíc?
zajímá Mne kolik z čtenářů , přispěvovatelů se zůčastňuje hlasování, počet členů je znám., co někde něco napsali za určité období
zajímá Mne kolik z čtenářů , přispěvovatelů se zůčastňuje hlasování, počet členů je znám.
Chcete mi snad říci , že pro čtoucí je problémemTak pro představu procent/promile anket by to mohlo postačovat
Jsme v ČR. Kolik lidí chodí k volbám?.....Chcete mi snad říci , že pro čtoucí je problémem
vyplnit/zatrhnout po přečtení dotazník/ max 10 řádků??
Dotazované není nezajímavé , každý hrající se s tímto potýká,
pro zajímavost ostatních a statistiku, když je to pro ostatní anonymní je zarážející proč tomu tak je ač návštěvnost je více než dostatečná.
Dovedete si představit super Denně upravované hřiště hra zdarma a sem tam si tam někdo zahraje??
Takto to vidím s vyplňováním anket/dotazníků.
Chápu správně, že říkáš, ze hrát golf je pro tebe stejná zábava jako vyplnit dotaznik/anketu?Dovedete si představit super Denně upravované hřiště hra zdarma a sem tam si tam někdo zahraje??
Takto to vidím s vyplňováním anket/dotazníků.
Podobně jako krafat blbě na fóru zadarmo...
Byl to pouze příměr. Mrzí mne že se někdo snaží a ostatním to nestojí ani za ,..., max 10 krát kliknout.Chápu správně, že říkáš, ze hrát golf je pro tebe stejná zábava jako vyplnit dotaznik/anketu?
Pokud ano, byl jsi s tím někde? Třeba na to existují prášky...
Pěkně blbej příměr, ale ok.Byl to pouze příměr. Mrzí mne že se někdo snaží a ostatním to nestojí ani za ,..., max 10 krát kliknout.