Přidal jsem novou položku k Hodnocení: Benátky nad Jizerou
Více info...
ČR / Středočeský kraj - Benátky nad Jizerou 27j
Více info...
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ČR / Středočeský kraj - Benátky nad Jizerou 27j
Cus, pujdem zkusit asi o vikendu.Byl jste uz nekdo letos v Benatkach?? Jak to tam vypada?? neni to blatak jako kazdy rok??
Pro mě zajímavé srovnání.... Nikdy jsem nebyl na dospělém hřišti a nedokážu hodnotit, ale byli jsme minulý týden s Marky na akademii. Dostali jsme k obědu jedno lehce nedopečené kuřecí stehno. Při prvním náznaku nespokojenosti jsme dostali jiné jídlo a s přístupem jsme byli maximálně spokojeni.Dnes poprvé Benátky a i naposledy. Greeny opravdu moc hezké, fairwaie taky dost dobré (neznám místní obvyklý standart), travnaté plochy kolem greenů taky parádní. Ale odpaliště (žlutá) bída a bunkery doslova tragické. Hlavně na první devítce plné kamení. Tohle prostě nepochopím, přímo to na člověka křičí "kašlem na tebe, klidně si znič hůl".
Na recepci milá paní a divný dědek, který pri našem příchodu uvnitř hulil. V restauraci nikdo, na dotaz recepční kafe udělal, celkem dobré.
Po hře seděl venku, hulil a pil kafe, nás ignoroval, paní počítala míčky někde v zázemí.
Moje peníze už neuvidí.
No, restauraci já nemůžu hodnotit, nikdo tam nebyl. Myslím personál.Pro mě zajímavé srovnání.... Nikdy jsem nebyl na dospělém hřišti a nedokážu hodnotit, ale byli jsme minulý týden s Marky na akademii. Dostali jsme k obědu jedno lehce nedopečené kuřecí stehno. Při prvním náznaku nespokojenosti jsme dostali jiné jídlo a s přístupem jsme byli maximálně spokojeni.
S čím jste byla nespokojená? já jsem byl Benátky 24.5... fairwaye super, greeny taky, naštěstí jsem se komplet vyhnul bunkrům, takže ač chápu JarduK, mě se to tentokrát nedotklo, odpaliště nebyly úplně top, ale tak zase rovné na nevykrtkované místo se tam najít dalo a když to srovnám s některými hřišti, která si hrají na něco víc, tak za mne skvělé. Navíc tam nebylo moc lidí a tak jsem mohl jít svoje tempo, což zážitek jen podtrhlo...Já byla na akademii 2x a na hřišti jednou. A příště tam půjdu až zavřou všechna ostatní hřiště v Evropě...
Jo, hřiště bylo prázdné, takže tempo ok. Nebylo divu, pršelo...S čím jste byla nespokojená? já jsem byl Benátky 24.5... fairwaye super, greeny taky, naštěstí jsem se komplet vyhnul bunkrům, takže ač chápu JarduK, mě se to tentokrát nedotklo, odpaliště nebyly úplně top, ale tak zase rovné na nevykrtkované místo se tam najít dalo a když to srovnám s některými hřišti, která si hrají na něco víc, tak za mne skvělé. Navíc tam nebylo moc lidí a tak jsem mohl jít svoje tempo, což zážitek jen podtrhlo...
no, bylo to striktní, ano. ale - byly jsme hrát na konci března 2019 - hřiště ve stavu asi jako bývala "akademie" v Doksech - přišlo mi to jako letmo posekaná louka, absolutně nudná krajina, hřiště, pro mě, bez fantazie. komu se líbí, tomu to neberu, já, pokud budu mít na výběr, Benátky to nebudou. nic ve zlým.S čím jste byla nespokojená? já jsem byl Benátky 24.5... fairwaye super, greeny taky, naštěstí jsem se komplet vyhnul bunkrům, takže ač chápu JarduK, mě se to tentokrát nedotklo, odpaliště nebyly úplně top, ale tak zase rovné na nevykrtkované místo se tam najít dalo a když to srovnám s některými hřišti, která si hrají na něco víc, tak za mne skvělé. Navíc tam nebylo moc lidí a tak jsem mohl jít svoje tempo, což zážitek jen podtrhlo...
Tak jestli jste byly loni, a ještě v březnu, tak to chápu......Benátky byly až do léta v příšerným stavu (myslím, že jsem to sem i psal ať tam nikdo nechodí). Letos je to ale jiný kafe............Jak se komu líbí krajina a hřiště je samozřejmě subjektivní záležitost - ale určitě se shodnem, že Č.Lípa (hřiště i okolí) je hezčíno, bylo to striktní, ano. ale - byly jsme hrát na konci března 2019 - hřiště ve stavu asi jako bývala "akademie" v Doksech - přišlo mi to jako letmo posekaná louka, absolutně nudná krajina, hřiště, pro mě, bez fantazie. komu se líbí, tomu to neberu, já, pokud budu mít na výběr, Benátky to nebudou. nic ve zlým.
Nic ve zlým ani ode mne, proto jsem se ptal, loňské jaro byly Benátky fakt tragický, jak psal ligi, ale letos je to úplně jinak a o několik úrovní výše. Na druhou stranu, nejsem majitel, takže mi to může být jedno, kdo kam jezdí. Pro mne na začátek sezony jsou hřiště ala links dobrý, protože mám radost, když trefím ránu, která alespoň připomíná golf a Benátky mám "za rohem"no, bylo to striktní, ano. ale - byly jsme hrát na konci března 2019 - hřiště ve stavu asi jako bývala "akademie" v Doksech - přišlo mi to jako letmo posekaná louka, absolutně nudná krajina, hřiště, pro mě, bez fantazie. komu se líbí, tomu to neberu, já, pokud budu mít na výběr, Benátky to nebudou. nic ve zlým.