Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takze jsem tam hral 1.5.2009Jednou jsem tam hral, kdyz ta skladka horela. To byl puch smrtelnej.
Tak to je pro budoucí majitele, co budou mít okna na jih, skvělé místo. Výhled na skládku , kterou chce Křetínský a spol ještě rozšířitInfo ze dneška:
Dobrý den,
akademie byla definitivně uzavřena na jejím místě bude začínat výstavba domů v projektu Bydlení na golfu.
Toho jsem si ani nevšiml. To hořela asi ta část, kam nevozime azbest páč ten by se jen tak lehce nedal
Tak je tam mezitím kopeček Benátecký vrch, tak mi to, co tam jezdím, zatím nepřijde jako bezprostřední drama.Tak to je pro budoucí majitele, co budou mít okna na jih, skvělé místo. Výhled na skládku , kterou chce Křetínský a spol ještě rozšířit
Tak toho "kopečku" jsem si ještě nevšiml, ale těleso skládky je podle mne již dnes vidět ze silnice. Jestli on ten vrch nepokračuje skládkou. Ta fotka je z Wikipedia když jsem Benátecký vrch hledalTak je tam mezitím kopeček Benátecký vrch, tak mi to, co tam jezdím, zatím nepřijde jako bezprostřední drama.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras...mapy.cz
A nejen výhled. Dnes byl i smrádek - foukalo od skládkyTak to je pro budoucí majitele, co budou mít okna na jih, skvělé místo. Výhled na skládku , kterou chce Křetínský a spol ještě rozšířit
Info ze dneška:
Dobrý den,
akademie byla definitivně uzavřena na jejím místě bude začínat výstavba domů v projektu Bydlení na golfu.
Njn......na Dýmači jsem udělal své první golfové krůčky, můj první venkovní odpal letěl ukázkovým šlajzem přes příjezdovou silnici až na parkoviště.......krásné vzpomínkyInfo ze dneška:
Dobrý den,
Tak zatím jsem si včera všiml jen nového oplocení, ten konec roku 2023, mi nepřijde reálný...."Od začátku roku 2023 začínáme realizovat stavbu bungalovů přímo v golfovém areálu na místě stávajícího devíti jamkového hřiště.
Předpokládáme, že první domy z celkových 52 budou k nastěhování již do konce roku 2023, ...
V pondělí tam máme "rakev tour", tak nevím ...Tak současné Benátky bych asi ke hře nedoporučil. Kdo nezametá míčky bude trpět. Je to skoro o poškození holí a možnosti zranění. Jediné, co je ok, jsou greeny. FW a okolí jsou skoro kámen. A bude asi hůř. Pršet moc nemá.