Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak říkáš. Dokud chcalo a byla zima, bylo hřiště prázdný a šli jsme to ve třech 3.45. A to jsme hráli úplný prd.Já čekám až zpřístupní časy od 8h, ty turnaje v neděli ráno mě serou, je tam pak volno až od 12h ale hrát 5h+ se mi nechce. Doufám, že teď po změně na letní čas ty startovní časy budou zase od 8h, takže půjde hrát před turnajem.
Včera podobná zkušenost. Ale začínají zrychlovat, hlavně za jamkou [emoji16]Dnes 19/5, malinko lepší ale pořád chlupatý a pomalý. Všechno ostatní je super ale ty greeny zatím pořád bída.
Ne ne, jdu si zahrát od 15.10
Chtel jsem jit, ale hodne blby termin. Je to v konfliktu s MID tour v Telci.
Ty greeny se nelepší, spíš naopak, foceno dnes. Místy dokonce suchá tráva, jinak chlupaté, skáčou a jsou pomalé, nerozumím tomu, vloni byly naprosto perfektní. Když to srovnám s tím co sem viděl v Pyšelích nebo na Darovanském Dvoře, tak bych to označil slovem zoufalé. Snad se to brzy zlepší.
Zobrazit přílohu 7547
Zobrazit přílohu 7545
Zblízka je ta tráva suchá, nebo tak alespoň vypadá. Teď sem tam 3 týdny nebyl ale na konci května tohle na greenech ještě nebylo.
Já ti nevím, ještě v neděli mi to přišlo ok, stejně jako vloni..Zblízka je ta tráva suchá, nebo tak alespoň vypadá. Teď sem tam 3 týdny nebyl ale na konci května tohle na greenech ještě nebylo.