Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji za info.Hřišti není co vytknout, ferveje měkké a zelené, grýny v super stavu, takže jediné co vás bude trápit je horko a vlastní hra
Měli jsme TeeTime v 9:20, domuveno že ty dva flajty předběhneme a půjdeme v 8:50. Nikde nikdo, na trojce nás dohnal Radek, který měl jít taky v 9:20.Já jsem si říkal, kde jsou ty lidi, přijel sem v 9,30, dle tt mělo jít plno lidí a do našeho startu v 10,30 šli tři hráči.
Nejen na recepci, Koukol prý řádil Dost mě překvapilo, že ti hříšníci byli z kolébky golfu, těm počasí nevadí… Leda by byli vyjímka a byli vyhnáni kvůli tomu z Británie…Před námi ( 10:30 ) bylo ještě ráno v 8h volno jen v 9:40, reálně nešel skoro nikdo, že by si této běžné praxe konečně všimli i na recepci? Jedině dobře.
Ten jsem vylovil na dvojce, vylovil jsem dva a jeden byl tenhle wilson premium range. Nechal jsem ho na břehu, asi se někomu za námi hodil. Muselo bejt jasný, proč tam leží.My zase na 16. našli v jamce zapomenutý driving. míček. Ale nebyl z Beřovic, byl to nějaký Wilson.
80% míčů vylovených na 2ce jsou drivingáčeTen jsem vylovil na dvojce, vylovil jsem dva a jeden byl tenhle wilson premium range. Nechal jsem ho na břehu, asi se někomu za námi hodil. Muselo bejt jasný, proč tam leží.
Kolega vylovil 4 míče, z toho 3 drivingáče.
Je to smutné, skoro vlastně ubohé, když pak vidíš ty auta za mega a víc na parkovišti…a prej hra gentlemanů
Ono to tak totiž u právě takových je. Znám jich bohužel spoustu.Je to smutné, skoro vlastně ubohé, když pak vidíš ty auta za mega a víc na parkovišti…a prej hra gentlemanů
Doporučuju, jinak tam dlouho nezůstane...Je tam nový provozovatel restaurace, reference má výborné. Zrovna jsme se o tom minule bavili, že by bylo fajn jednou nespěchat domů a dát si oběd.
Já tam měl minulý týden svíčkovou za zaváděcí cenu 100 a byla vynikající! Žena nějakou polívku a prý taky super, servis na jedničkuJe tam nový provozovatel restaurace, reference má výborné. Zrovna jsme se o tom minule bavili, že by bylo fajn jednou nespěchat domů a dát si oběd.
Staronový…Je tam nový provozovatel restaurace, reference má výborné. Zrovna jsme se o tom minule bavili, že by bylo fajn jednou nespěchat domů a dát si oběd.
Myslím že zůstane. Chodí tam teď za ním i negolfisti. Přesunul tam hospodu ze Slaného.Doporučuju, jinak tam dlouho nezůstane...