Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A bugynu k tomu gratis.Můžem je zkusit na místě ukecat, třeba když zaplatíme rozdílový 300 kč, daj si říct ...
Ne kedíka, kedici ... 25 let, sportovní postava, tílko, minisukýnka, krásná a inteligentní ... sorry musím končit, žena si v koupelně dočistila zuby ...Vy dva? Jeste vam pridaji kedika a slunecne pocasi....
Kdybys chtěl jít i v pondělí, třeba Ostravici, tak bych šel s Tebou - klidně od 8 hodinPro mě 25 km, beru. Klíďo pondělí / úterý. Čeladnou jsem ještě nehrál.
Blázníš, dvě vycházky v jednom týdnu nedostane ...Kdybys chtěl jít i v pondělí, třeba Ostravici, tak bych šel s Tebou - klidně od 8 hodin
Ty nemíváš dvě školení po sobě?Blázníš, dvě vycházky v jednom týdnu nedostane ...
OK, díky za nabídku, dal bych vědět o víkendu.Kdybys chtěl jít i v pondělí, třeba Ostravici, tak bych šel s Tebou - klidně od 8 hodin
OK, tak já ho vezmu.Já budu mít sebou stejně jen svůj osvědčený půlset na dvoukoláku, tak je mi to jedno. Tu buggy jsem navrhnul spíš kvůli tomu, že jsem vycítil, že asi chceš být rychlej, abys mohl za ženou a mě se nechtělo vstávat v šest a nestihnout snídani v hotelu abych tam byl na osmou. Takže klidně nechám rozhodnutí na tobě. Nemám problém s Buggy ani bez.