Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Překvapuje mne, kolik z vás po něčem takovém prahne
Edit: tak není to green card, ale GREEN BOOK
Překvapuje mne, kolik z vás po něčem takovém prahne. Mě to přijde jak fixl. Dyť v tom je přece ta krása, umět to odhadnout a trefit bez pomoci...
No já to mám právě přesně naopak. hřiště, která znám a dostanu se tam např. víckrát do roka, tak tam je to bez BC v pohodě. Ale pokud jedu na nějaké nové hřiště a navíc vím, že se tam třeba hned tak zas někdy nedostanu, tak si ho velmi rád předem nastuduju, resp. pořídím BC, abych věděl kam mám zhruba hrát, jestli jsem schopen přestřelit dogleg, když mám slepý či vyvýšený green, tak abych viděl co je kolem něj apod... nerad trávím hru na novém hřišti tím, že naštvaně hledám míče někde v "bordelu" po dobré ráně, jen proto, že jsem nevěděl, že tam ten bordel je anebo že nesedí pevně umístěné vzdálenostní značky na hřišti... Ale každý to máme jinak ...Mě to spíš příjde, že se okradu o ten zážitek. Je to jako studovat si to hřiště dopředu než na něj jedu.