Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Black Friday s Golf Digest C&S – Tištěné i elektronické předplatné za jedinečných 499 Kč!

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Black Friday s Golf Digest C&S – Tištěné i elektronické předplatné za jedinečných 499 Kč! (GolfDigest.cz)

AKTUÁLNĚ > Pro všechny milovníky golfu přinášíme výjimečnou Black Friday nabídku, která se nedá přehlédnout! Odstartujte rok s Golf Digest C&S a získejte přístup k tomu nejlepšímu ze světa golfu za zvýhodněnou cenu, ať už preferujete tištěnou nebo elektronickou verzi magazínu. Nyní za pouhých 499 Kč místo běžných 990 Kč za tisk a 299 Kč za elektroniku!

Pokračovat ve čtení...

Prima. Objednal jsem. Sem tam do toho přeci jen kouknu a prolistuju. A poloviční cena je fajn.

V prosinci jsem předplatné na letošek zrušil. Byl jsem nespokojen s klesající úrovní, kvalitou. Teď váhám, ta cena je atraktivní. Nemá to háček?☝️🤔

Nemá to háček?☝️🤔

Nevím. Já už 500 Kč poslal. Tak jestli je tam nějaký háček, tak mi to pls neříkej (nebo nějak citlivě, prosím :)

No, já musím říct, že je to dost vtipné.

Včera mi dorazil nový GD a v něm byla složenka na roční předplatné za cca 990,- Kč.

Tak by mě zajímalo, na koho se ten Black Friday vztahuje

Včera mi dorazil nový GD a v něm byla složenka na roční předplatné za cca 990,- Kč.

Nekecej a zaplať. 🤭😂

Nerozumím? Resp. rozumím, ale nijak osobně mě to nepřekvapuje. Nějak jsme si nevšiml., že by Black Friday byl nutně propagován všem zákazníkům... je mi to sice záhadou proč ne, ale v českém (nejen) rybníčku plných slev (různých reciprocit, virtuálů atd) v tom už žádnou logiku nehledám. I u mnoha golfových členství si ho koupíš, aby si pak zjistil, že ostatní, co koupili hru jinde na stejném hřišti, to mají vlastně levnější než ty... zrovna třeba i v minulosti "i tvé" domovské Slapy a dokupy čgk? Nebo to byl někdo jiný? Tím chci říct... byl bych nasratej zaplatit 1000,-, když to mohlo být za půlku.

Ale úplně stejně třeba... teď jsem na začátku měsíce někde prodlužoval licenci na nějaké části kódu 19.jamky. To víš, že o týden později je na to Black friday sleva v řádu několika desítek dolarů. A já jsem "trouba". :(

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom