Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Black Friday s Golf Digest C&S – Tištěné i elektronické předplatné za jedinečných 499 Kč!

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Black Friday s Golf Digest C&S – Tištěné i elektronické předplatné za jedinečných 499 Kč! (GolfDigest.cz)

AKTUÁLNĚ > Pro všechny milovníky golfu přinášíme výjimečnou Black Friday nabídku, která se nedá přehlédnout! Odstartujte rok s Golf Digest C&S a získejte přístup k tomu nejlepšímu ze světa golfu za zvýhodněnou cenu, ať už preferujete tištěnou nebo elektronickou verzi magazínu. Nyní za pouhých 499 Kč místo běžných 990 Kč za tisk a 299 Kč za elektroniku!

Pokračovat ve čtení...

Prima. Objednal jsem. Sem tam do toho přeci jen kouknu a prolistuju. A poloviční cena je fajn.

V prosinci jsem předplatné na letošek zrušil. Byl jsem nespokojen s klesající úrovní, kvalitou. Teď váhám, ta cena je atraktivní. Nemá to háček?☝️🤔

Nemá to háček?☝️🤔

Nevím. Já už 500 Kč poslal. Tak jestli je tam nějaký háček, tak mi to pls neříkej (nebo nějak citlivě, prosím :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom