Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bag pravidelně, minimálně jednou za 3 roky vyklízím a měním obsah - nové sušenky, banány, jablka apod.Asi se dámy do souboje pouště nebudu, máte samozřejmě pravdu.
A otázka do pléna pro všechny - uklízíte někdo někdy bag, nebo od nákupu po smrt - hlavně že má patinu?
K tomu se dokopu jen v případě výměny bagu.Nejvyšší čas obnovit toto téma. Nezapomeňte před úklidem bagu všechno vykydat na prostěradlo a vyfotit to, a podělit se, co to s sebou všechno vozíme!
K tomu se dokopu jen v případě výměny bagu.
Právě jsem ho objednal.
Ale fotit to nebudu radši..
Ani ne, svačinu sním vždycky, když ji nezapomenu. Letos jsem svačil myslím třikrát.Hele, to by si mohl, to by mohlo být zajímavé, co si tam všechno nastřádal!
Já jsem kydala bag asi před měsícem, kdy jsme na turnaji strašně promokli, tak jsem ty promáčené sušenky musela vyhodit. Ještěže placatce s tullamore to neuškodiloNejvyšší čas obnovit toto téma. Nezapomeňte před úklidem bagu všechno vykydat na prostěradlo a vyfotit to, a podělit se, co to s sebou všechno vozíme!
No nic zajímavého. Za poslední týdny jsem tam odstěhoval půl skříně, ať jsem připraven na všechny rozmary podzimu. Jen ty kraťasy mi tam o víkendu chybělyNejvyšší čas obnovit toto téma. Nezapomeňte před úklidem bagu všechno vykydat na prostěradlo a vyfotit to, a podělit se, co to s sebou všechno vozíme!
Tohle je zajímavé u těch, kteří mají opravdový bag a ne jen 3 kapsičky na vozíku. Se divím, ze se ti tam toho tolik vešlo