Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
What's better than sinking a birdie putt on 18 to close out your round? Slipping off your golf shoes and into something more comfortable has got to be up
mygolfspy.com
Co nosíte po golfu za boty? Prostě normální boty, nebo máte nějaké žabky do auta?
Nosím boty od jedné značky, viz přiložené foto. Nejraději mám kožené. Na léto rád nosím i bezspajkové. A se mnou je to tak, že každé zimní čekání si krátím nákupem nových bot, ikdyž je aktuálně ani nepotřebuji. Mám jich tak asi 18 párů. Mám je všechny zdokumentované i na video, ale soubor nelze přiložit, prý je moc velký. Z toho možná 7 párů jsem neměl ještě ani obutých. Že bych si na ně pořídil elektronickou kartotéku, abych se v nich vůbec vyznal? Jsem zkrátka golfista srdcem i botami.
What's better than sinking a birdie putt on 18 to close out your round? Slipping off your golf shoes and into something more comfortable has got to be up
mygolfspy.com
Co nosíte po golfu za boty? Prostě normální boty, nebo máte nějaké žabky do auta?
Měl jsem tyto od SCOTT ale rozpadly se po 12ti letech a používal jsem je pořád, voda hory na golf, na řízení jen tak na pivo. Navíc se dá sešlápnout pata a máš to jako nazouvák.
Jako náhradu mám v merku tyto od Salomonu - RX MOC
mygolfspy.com