Ano, ale v článku je číslo barvy uvedeno chybně.Vždyť Pro 2020 je Classic Blue 19-4052
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, ale v článku je číslo barvy uvedeno chybně.Vždyť Pro 2020 je Classic Blue 19-4052
Hledala jsem jak ta barva vypadá. A ať jsem dělala co jsem dělala, 5052 jsem nenašla, jen 4052....
PANTONE® USA | PANTONE® 19-4052 TPX Classic Blue - Find a Pantone Color | Quick Online Color Tool
Shop for Pantone® 19-4052 TPX Classic Blue samples and products on Pantone. Convert Pantone® 19-4052 TPX Classic Blue color into RGB, Hex, and CMYK values.www.pantone.com
díky za upozornění ! a mimochodem - je to nádherná modrá, viď?Ano, ale v článku je číslo barvy uvedeno chybně.
Bohužel, hrnky mají jen s 2150....díky za upozornění ! a mimochodem - je to nádherná modrá, viď?
bylo to o trikách, ne?...Bohužel, hrnky mají jen s 2150....
Neuteklo, to je moje ulítávání na hrnkách.bylo to o trikách, ne?...
něco mi uteklo?
bylo to o trikách, ne?...
něco mi uteklo?
Hledala jsem jak ta barva vypadá. A ať jsem dělala co jsem dělala, 5052 jsem nenašla, jen 4052....
PANTONE® USA | PANTONE® 19-4052 TPX Classic Blue - Find a Pantone Color | Quick Online Color Tool
Shop for Pantone® 19-4052 TPX Classic Blue samples and products on Pantone. Convert Pantone® 19-4052 TPX Classic Blue color into RGB, Hex, and CMYK values.www.pantone.com
Tak nějak mi tenhle další komentář připadá zbytečný. Tu barvu roku jsem si přece stejně našla. Reakce od @Zdeněk Fekar ze včerejška byla úplně v pohodě a dostačující. A můj původní komentář? No, nechtělo se mi do komentářů napsat rovnou: "opravte si to, máte to tam blbě....". Takže tak.Dobrý den Dano. Vřelé díky za komentář k Pantoneho modré. Číslo dotyčné barvy je skutečně se čtyřkou na začátku a institut Pantone opravdu modrou vyhlásil barvou roku 2020. Nedal mi ale váš komentář k tomu, že se vám nepodařilo najít onu „správnou“ barvu a tak jsem místo čísla do vyhledávače napsal výraz „barva roku 2020“ a byl jsem až překvapen množstvím těch "správných" odkazů. Jak ale vidím - ve vláknu diskuze, téma opravdu o modré vzbudilo velkou pozornost. Děkuju za odezvu a přeji příjemný den. Pavel Daniel, šéfredaktor HrejGolf.cz