Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Budeme lepší, teprve startujeme. Říká Jiří Novosad z Týčka. Rovný a Dlouhý. #68

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Přesně tak: kdybych se co nejdřív nedostal v začátcích na hřiště, tak bych asi s golfem nezačal. Rohožka taky není špatná, docela jsem se na ní vyřádil, ale hřiště je hřiště, i když je to například jenom akademie. S nostalgií vzpomínám na několik úžasných dnů, které jsem strávil na Grabštejně, půjčil si tam hole, zaplatil 300,- na den a vybaven pouze teorií z přečtených knih o golfu jsem bez trenéra donekonečna obcházel jamky a snažil se to aspoň občas, jakž takž čistě trefit.
A celkem důležitá poznámka o prodloužení aktivního života: V Semilech chodí hrát denně starší pár manželů. Troufám si říct, že jemu je kolem 80. let. Kdykoliv jsem tam v minulosti hrál, ONI tam byli! Asi není potřeba dalšího komentáře!

Super rozhovor. To jak začal Jirka s golfem mne dostalo. Je pravdou, že jsem začal s golfem na hřišti, které bylo jedno z prvních veřejných u nás. Libouchec. Párkrát driving a hurá na hřiště. 7 železo a pár míčků v kapse. To byla taková nádhera, ta první hra na hřišti. Od té doby si tu hru snažím užívat stejně, jako když to bylo poprvé.

Super rozhovor. To jak začal Jirka s golfem mne dostalo. Je pravdou, že jsem začal s golfem na hřišti, které bylo jedno z prvních veřejných u nás. Libouchec. Párkrát driving a hurá na hřiště. 7 železo a pár míčků v kapse. To byla taková nádhera, ta první hra na hřišti. Od té doby si tu hru snažím užívat stejně, jako když to bylo poprvé.
Děkujeme ! 👍 Jirka řekl hodně pravdy a ukázal cestu, kterou by se golf měl ubírat.

Jj....parádní rozhovor. Já jsem ho od doby, kdy byl hlavním iniciátorem odtržení Pyšel, Zbraslavi, Č.Mostu, Beřovic a Mstětic v rámci PGK od ČGK moc nemusel, samozřejmě to byly moje mírně sobecké důvody......Ale to jak začal s golfem mě taky ohromilo....a s otevřenou pusou jsem poslouchal i to, jak to dělali v Pyšelích s "náborem" nových členů (vánoční dárky na stromy.....apod.)....to fakt smekám:up:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom