Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Tradice jsou důležité | ROVNÝ A DLOUHÝ #64 🏌️‍♀️

Zatím jsem podcast neviděl. Nejdříve se najím a potom v posteli to zkouknu ;) Jsem velmi rád, že je Petr @sucháč natáčí. Vždy se těším na nové. Děkuji za to :up:
Pokud dovolíte, rád vám sdělím pár postřehů za těch 12 let, kdy jsem se po prvním kontaktu hole a míčku zamiloval do GOLFU.
Zaznělo tu dost názorů, se kterými musím souhlasit. Když jsem s golfem začínal, stávalo se mi velmi často při otázkách od kolegů a známých co dělám ve volném čase, že vykulili oči a otevřeli pusu při mé odpovědi. No přeci hraji golf. Cože, a kde na to bereš ?
Vždyť jsi obyčejný dělník ve fabrice, co nemá prachy. Golf hrají jen pracháči a slavní sportovci. Je to jen o prioritách. Golf je oproti jiným sportům dost náročný na čas, co také dost lidí odradí od vyzkoušení.
Celá léta se golf bohužel potýká s tím, že veřejnost to tak vidí. Kdykoli jsou nějaké rozhovory o golfu, tak je to buď slavný sportovec, podnikatel nebo prostě člověk, který je finančně velmi nad průměrem.
Bohužel jako asi u většiny sportů, jsou i mezi golfisty jedinci, kteří dělají špatnou image golfu svým chováním. Já mám prachy a co máš ty, ty ubožáku. Za těch 12 let jsem se bohužel s takovými jedinci párkrát potkal. Ti, co mě osobně znají, tak vědí, že jsem typ člověka, který vydrží hodně. Bohužel slova typu... ty asi nevíš kdo jsem... ze mne udělají nasr.. býka :D co vidí rudě. Nebo když své autíčko, jehož hodnota není ani cena průměrného setu želez :D, si dovolím zaparkovat mezi luxusní vozy na parkovišti golfového resortu. Některé pohledy jsou výmluvné.
Naštěstí těchto zážitků je poslední dobou velice málo, a už to vymizelo skoro úplně :up:
Že jsem ukecaný, to je o mě známo. Ale psát to je pro mne dost těžké.
Závěrem bych chtěl říci, že by možná pomohlo dělat rozhovory o golfu s lidmi podobnými jako jsem já. Dělník, co maká ve fabrice, má plat pod celostátním průměrem, ale golf miluje a baví ho to.
Samozřejmě zde na 19 jamce jsou ti nejlepší kamarádky a kamarádi, které jsem díky své lásce měl možnost poznat.
Moc děkuji, za to že jste a golfu děláte dobré jméno.

Váš Peťulka Šulců alias JUMBO :)
Děkuji za skvělý komentář s nímž absolutně souhlasím. Domluvíme se a můžeme pohovořit, buď u Vás nebo u mne. Jsem k dispozici. Téma je jasný !

Děkuji za skvělý komentář s nímž absolutně souhlasím. Domluvíme se a můžeme pohovořit, buď u Vás nebo u mne. Jsem k dispozici. Téma je jasný !
Děkuji za pochvalu komentáře Petře @sucháč ;) Jen nevím, zda jsem tím správným adeptem na rozhovor. Ale pokud by to pomohlo změnit pohled veřejnosti na golf, tak bychom to mohli zkusit. Jen jsem trochu ukecaný, prý je někdy těžké mne umlčet :D Nechtěl by jste se stavit v neděli 13.4. na Kotlině( Terezín) 19 jamka pořádá turnaj. Mohli bychom to probrat osobně.

Vůbec se nebráním rozhovoru s kýmkoli ( no pro jsem trošku přehnal, s Burešem asi ne :-)) a je mi zcela jedno čím přijede, nebo pro něj klidně i zajedu. Mé studio je přesně takovýmto lidem otevřeno !
Tak Jumbo! To je výzva!

Rozhovor s @jumbodedek si rozhodně poslechnu. Jen to tedy nesplňuje tu podstatnou část problému co řešíme - dostat ten rozhovor k negolfovému publiku...
Ty jako zkušený matador Martine, máš nějakou představu v mezích možností jak to udělat?

Ty jako zkušený matador Martine, máš nějakou představu v mezích možností jak to udělat?
Co to pojmout jako příběh člověka - jeden jeho běžný den, kdy každý den ráno ve 2 hodiny vstává, abychom my ostatní měli k snídani čerstvé pečivo, po návratu z xxx km rozvozového okruhu a splnění dalších pracovních povinností si jde na svou milovanou devítku zahrát rundu golfu. No a pak se rozpovídá o své lásce ke golfu, co mu golf dává, co na něm miluje, proč mu obětuje svůj volný čas, jak i při svém příjmu řidiče dodávky je schopen cestovat za svou láskou skrz celou republiku ...

Co to pojmout jako příběh člověka - jeden jeho běžný den, kdy každý den ráno ve 2 hodiny vstává, abychom my ostatní měli k snídani čerstvé pečivo, po návratu z xxx km rozvozového okruhu a splnění dalších pracovních povinností si jde na svou milovanou devítku zahrát rundu golfu. No a pak se rozpovídá o své lásce ke golfu, co mu golf dává, co na něm miluje, proč mu obětuje svůj volný čas, jak i při svém příjmu řidiče dodávky je schopen cestovat za svou láskou skrz celou republiku ...
Velice zajímavé pojetí. Ale pokud se já rozpovídám, tak je to minimálně na celovečerní film :D Jde o to, jak to dostat mezi negolfovou společnost.

Velice zajímavé pojetí. Ale pokud se já rozpovídám, tak je to minimálně na celovečerní film :D Jde o to, jak to dostat mezi negolfovou společnost.
Tak celovečerní film asi ne, ale jako podcast to mít i jako vlog a zjistit, který známý youtuber má kladný vztah ke golfu a u něj domluvit umístění na jeho kanál.

Tak celovečerní film asi ne, ale jako podcast to mít i jako vlog a zjistit, který známý youtuber má kladný vztah ke golfu a u něj domluvit umístění na jeho kanál.
Jj...youtubery jsem už zkoušel. Za 10 min videa chtějí 70 000 Kč a výš...

@jumbodedek , kdybych měl recept, tak už ho dávno používám...:-(

Federace v minulosti vyzkoušela spolupráci i influencerem. Jmenuje se Johny Machette. Jedno z 9 videí :
. Jaký to mělo přínos netuším, ale myslím, že pořad s pracovním názvem " I skladník ve šroubárně může hrát golf" by úspěch mít mohl.

Upraveno:
Jj...youtubery jsem už zkoušel. Za 10 min videa chtějí 70 000 Kč a výš...

@jumbodedek , kdybych měl recept, tak už ho dávno používám...:-(
Je to tak. A jak již sám více než rok poznávám, je to běh na dlouhou, hrozně dlouhou trať. Aktuálně jsem plus mínus na tisíci pětisty sledovateli a odběrateli ( FCB, YT, Spotify, YRT, instagram atd) a roste to hrozně pomalu. Jednak to chce kontroverzní téma a golf není moc tahoun.... :-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom