- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
taky si říkám, kam asi zmizelo Maďarsko ?...byla by z nich pekna moderatorska dvojice. uz jsme ale tedy hodne OT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
taky si říkám, kam asi zmizelo Maďarsko ?...byla by z nich pekna moderatorska dvojice. uz jsme ale tedy hodne OT.
Bilbo, proč ty pořád chceš vědět jak probíhá naše společná cesta mým Mini?
Tedy, to zní skvěle, mohli bychom tam udělat inspekční cestu.
no já mám v plánu tam jet někdy první týden v červenci, přes svátky. Už loni jsem tam chtěl jet, tak snad letos Jen přes koho si to rezervovat? nebo radši napřímo
Ahoj, jezdím tam taky. První týden v září, hřiště je docela prázdné, začíná škola, počasí dobré hřiště bylo dobře hratelné. Od letos ka je pro hotelové hosty free po- pa do loňska pouze do středy. Objednávám unám to každý rok řeší bezva paní Evička z http://www.cestovkalaplaya.cz/ .. takže ví a cenu udělá vždy nejlepší možnou
12800HUF (1120CZK) a 15900HUF (1390CZK) ted, na Zalu jedu taky, ale mam jeden vikendovy den volny jestezdražili?? ... hrávalo se tam za litr o víkendu, 850 v tejdnu ... za 1400 už je skoro ZALA a to je jiná káva
12800HUF (1120CZK) a 15900HUF (1390CZK) ted, na Zalu jedu taky, ale mam jeden vikendovy den volny jeste
vsechna tato tri mam v planu, na tohle asi kaslu, dam si volnozdražili .. proto šly i zájezdy s cenou nahoru a tak jsme tam přestali jezdit, to hřiště je už spíše rekreační, než mistrovské ... jezdíme teď na ZALU, Pannonii nebo Old Lake