Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jako každý rok. Ale každý rok o stovku dražší [emoji16]Prazdninova akce
Prázdninové Happy Hours – Golf Resort Black Bridge v Praze
V horkých letních měsících jsme výrazně zlevnili green fee o víkendu odpoledne a rozšířili jsme dopolední Happy Hours!www.grcm.cz
Tak “Amen corner” si představuji trošku jinak a hlavně obtížnější"Amen corner"- jamky 14-16.
Těžko. Já byl na turnaji minulý týden a i po zapískování a propíchání to bylo za standardní cenu.. ale třeba zítra uvidíš.Určitě tu je někdo, kdo ví, jestli na BB se přecházívá např. od 1.11. na nějaký výhodnější zimní fee. Potřebuju utratit vouchery PROQUIP, co jsem vyhrál na turnaji a koukám, že v sobotu by mělo být relativně hezky, tak bych spojil příjemné s příjemným, pokud by to bylo za příjemnou cenu.
Tak porovnávám starou a novou birdie card a koukám, že s těmi „černými” odpališti (jejich výstavbou) to nebude zase tak horké. Často došlo k posunutí odpališť a černé jsou na úrovni bývalých bílých, bílá na žlutých, atd. Místo zelené barvy je nyní modrá.narazil jsem na jejich stránkách na pěkně zpracovanou birdie kartu