Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Třeba je tu i určitá nechuť lidí být někde organizován.Na druhou stranu, prostě možná je někde přirozená hranice na úrovni 30k golfistů a ne 50k golfistů a růst to prostě u nás nebude. Nevím, co by se muselo změnit a kudy do toho.
Určitě má minimálně částečnou pravdu @Mirek_62 - existuje určitá (z mého pohledu i rostoucí) skupina, která nechce registraci, ale golf nárazově hraje.Čím to je? Konec covidového boomu? Vysoké náklady na hru? Málo atraktivní vstup do golfu? Je golf nuda, nebo moc těžký - náročný na čas, zdroje, zážitky? Tohle je blbá spirála, která nemá úplně dobrý konec... ...vedoucí k postupnému zániku "méně atraktivních" golfových hřišť a tím dalšímu snížení odlovu nováčků a dětí v regionu.
Na druhou stranu, prostě možná je někde přirozená hranice na úrovni 30k golfistů a ne 50k golfistů a růst to prostě u nás nebude. Nevím, co by se muselo změnit a kudy do toho.
Prostě golf v tomto "produktivním" věku žere mraky času
Jedním ze zmíněných bodů na včerejším setkání byla myšlenka právě v tomto smyslu - najít věkovou skupinu, která nám do golfu proudí nejvíce (více méně sama od sebe) a ještě více se na ni zaměřit...Bylo by zajímavý vidět to rozložení věku mezi hráči, kde je většina.
Také si to myslím (ale spíš bych řekl, že 35-45).Vsadím se že většina bude 40-50
Nebo když se rozvedekolem sebe vidím stejný vzorec,
golfista, pokud má děti, tak na golf začne mít čas až v okamžiku, kdy mu děti odrostou (myslím děti 15+)
Já jsem zářným příkladem. Neplodný singlistaTak to se vyřeší samo časem, porodnost už klesá a více lidí žije teď single. Takže jim nic nebude bránit věnovat se golfu
Ja doplnim uhel pohledu tykajici se podpory a s tim souvisejiciho rozvoje. Jsem vsema deseti pro minizarizeni, indoory a drivingy, ale - golf se hraje na hristi a dokud nebudou mistrovstvi sveta a olympiady v odpalech, simulatorech nebo puttovani (coz se samozrejme muze zmenit), vzdy bude hlavni focus na hru na hristi. Podpora se mimo jine odviji od uspesnosti sportovcu na vrcholovych akcich. I ja v tech skolach rikam - privezl jsem vam kus golfu, ale ten opravdovy ceka venku na hristi. A tam ty deti chci a potrebuju dostat.Možná je řešení právě v tomhle – víc přístupných forem golfu nebo jeho částí a neohrnovat nad tím nos a nečekat, že lidi začnou jezdit 50 km na hřiště, když golf nikdy nezkusili.