Tak neklikneš na hůl, kterou jsi hrál, ale na tlačítko "back" v kroužku a úder budeš mít ve statistice bez označení hole.Co se stane pokud se mi rána nepovede, a já ji nechci senzorem zaznamenat

Screen je z YT, tak se omlouvám za kvalitu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak neklikneš na hůl, kterou jsi hrál, ale na tlačítko "back" v kroužku a úder budeš mít ve statistice bez označení hole.Co se stane pokud se mi rána nepovede, a já ji nechci senzorem zaznamenat
Když už jsme u toho porování je tu někdo kdo měl S60 a nyní mám S62. Jediný "golfový" rozdíl S62 oproti S60 je Virtual caddie, Wind & Slope, a o 0,1 inch větší display. VC lze efektivně používat s CT10, o kterých zatím neuvažuju, takže i S60 vypadá jako velmi dobrá volba navíc o cca 3T levnější... Děkuji za reakce.
Proto kombinuji hodinky (vzdálenost do grýnu, když ho nevidím a rychlá kontrola laseru, zda neměřím strom vzadu), birdie book (tvar jamky, u lepších i info o grýnu) a laser.Laser je super, souhlasím. Ale zobrazit tvar jamky, nebo zaměřit vzdálenost na green přes horizont ještě neumí.![]()
Takový skromný dotaz na všechny diskutujícíA nebyla ta hra mnohem jednoduší,krásnější,romantičtější, s prvky adrenalinu,když jste žádné tyto vymoženosti moderní doby neměli ????Kolíky na stranách fervejí a nebo uprostřed
U mne to tak funguje
Jsem absolutně vyrovnaný golfista s lehkým sklonem k romantismu
![]()
Moc hezky jsi to napsal MichaleMyslím, že je hezké, že nikdo k používání hodinek a podobných zařízení nikoho nenutí a obráceně, že se nikdo na ty "romantiky" nedívá divně. Že všichni můžeme být z jiného těsta a přesto spolu společně fungovat v jednom flajtu a v jedné hře. A máme každý možnosti, jak si ji užít. Někdo po svém romanticky, někdo s radostí statistiky a čísel. A pak zase jinak, za rok, za dva... Jak komu sedne v dané životní etapě sedne. Oba způsoby mají něco pro sebe a i libovolné hladiny mezi nimi. Hlavně že nemusíme být všichni stejní.![]()
Jsem tvůj člověk.......barevný kolíky při mé úrovni hry jsou úplně v pohoTakový skromný dotaz na všechny diskutujícíA nebyla ta hra mnohem jednoduší,krásnější,romantičtější, s prvky adrenalinu,když jste žádné tyto vymoženosti moderní doby neměli ????Kolíky na stranách fervejí a nebo uprostřed
U mne to tak funguje
Jsem absolutně vyrovnaný golfista s lehkým sklonem k romantismu
![]()
Jak psal @Ferrry výše + lepší baterie! Vydrží dvakrát tolik než v S60. Taky jsem to řešil a jsem rád, že jsem šel do S62. Myslím, že úspora 3k u S60 nestojí za to.Když už jsme u toho porování je tu někdo kdo měl S60 a nyní mám S62. Jediný "golfový" rozdíl S62 oproti S60 je Virtual caddie, Wind & Slope, a o 0,1 inch větší display. VC lze efektivně používat s CT10, o kterých zatím neuvažuju, takže i S60 vypadá jako velmi dobrá volba navíc o cca 3T levnější... Děkuji za reakce.
![]()
Golf Smartwatch - Garmin Approach S62 vs Garmin Approach S60
Garmin has introduced a new product to their smart golfing product range, the Approach S62. In this article we see how it stacks up against the S60 model.blog.ja-gps.com.au
Ale ty kecko!Laser je super, souhlasím. Ale zobrazit tvar jamky, nebo zaměřit vzdálenost na green přes horizont ještě neumí.![]()
Přečetl jsem si tvojí recenzi znova a dobře, uznávám. Tvar jamky umí zobrazit. Sice na úrovni výtvarné výchovy v druhé třídě ZŠ, ale umí.Ale ty kecko!
![]()
Recenze - Garmin Approach Z82
V následujícím textu popíšu první dojmy (5 her) z používání tohoto dálkoměru, který kombinuje laser s mapovými podklady a GPS. Postupně pak doplním o dlouhodobé poznatky s používáním. Balení, vzhled V balení najdete očekávané - dálkoměr, návod, nabíjecí kabel (USB - miniUSB) a pouzdro s...www.19jamka.cz
Času na kochání se krajinou i přemýšlení nad ránou je dost - viz data ze včerejšího turnaje na Karlštejně.
Tak buď jsem blbý já (37 let zkušeností indikuje že to je možné, ale nepravděpodobné) a nebo jsi tupý ty, což vzhledem k tomu, že se nějaký pátek známe, mohu tvrdit bez rizika, že to nebude pravdaCo oboje? Stromy před greenem a stromy které potřebuješ přestřelit? Ok, to chápu, ale kolik je to k fangli?
Dík.![]()
Moje manželka by ti to jistě potvrdila...mohu tvrdit bez rizika, že to nebude pravda.
Sabian poptává hodinky i přesto, že laser má. Nemá ten Mercedes co ty, ale asi hledá kompromis, aby nemusel mít laser i hodinky (případně i birdie kartu).i cokoli co nevidím (měří mi to GPS)
Pokud se nepletu dá se nastavit veliká čísla příklas Approach S42Nikdo zatim nema problem s ctenim displeje na hodinkach? Abych vytahoval furt bryle na cteni to by mne urvalo - to by bylo zdrzovani teprve![]()
Jojo, já už jsem to psal "za nás se stařeckou vetchozrakostí", už když byl článek hodinky vs. dálkoměr. A to, že možnost nastavení korekce dioptru je naprosto zásadní výhoda dálkoměru. Já bych klidně hodinky taky rád využil a zapojil se do těchto diskusí, ale když na ně člověk nevidí tak jsou mu veškeré sebelepší funkce bohužel kNikdo zatim nema problem s ctenim displeje na hodinkach? Abych vytahoval furt bryle na cteni to by mne urvalo - to by bylo zdrzovani teprve![]()
Já si to tak uplně nemyslím. Nevím co přesně @Sabian hledá a přiznávám zcela na rovinu že to zpětně nebudu pročítat, ale ta omalovánka je poměrně graficky pěkná a přehledná - mnou použitej screenshot je mobilem skrz zasviněný nakoukátko, takže dost vo ničem.Laser je super, souhlasím. Ale zobrazit tvar jamky, nebo zaměřit vzdálenost na green přes horizont ještě neumí.
Tohle neměří laser, ale GPS, takže obrovská výhoda laseru v přesnosti, v tomto případě mizí.
Ti to vyfakturuju jako permanentku na ruský kolo, to projde!Já se u tebe někdy přes léto ukážu, tak si to na hřiště, když dovolíš, půjčím. Fakt mě to zajímá. Ale běda ti, aby to bylo super. K nám domu půjdeš tu koupi vysvětlit ty...![]()
Jojo, já už jsem to psal "za nás se stařeckou vetchozrakostí", už když byl článek hodinky vs. dálkoměr. A to, že možnost nastavení korekce dioptru je naprosto zásadní výhoda dálkoměru. Já bych klidně hodinky taky rád využil a zapojil se do těchto diskusí, ale když na ně člověk nevidí tak jsou mu veškeré sebelepší funkce bohužel k.....
Ale berte to jen jako povzdech přisleplého, který se nechce otravovat brejlema nebo nedej bože čočkama. A užívejte všech informací, které hodinky mohou nabídnout. A čísla by musela být 2x větší než hodinky.![]()