Takže vyprovokován na základě diskuze výše jsem dnes vyrazil na 9ku na Hostivaři s kombinací Apple Watch 4 + free varianta app Hole19. Mohu konstatovat to, že smartwatch v této kombinaci si velmi pravděpodobně pořídí někdo, :
1. Jehož obvod penisu je cca 20 cm a hodinky tak mohou efektivně sloužit jako vibrační kroužek
2. Kdo trpí nezvratitelnou touhou po sebemrskačství
3. Kdo s oblibou pobíhá po FW imitujíc haljlujícího esesáka ve snaze přesvědčit družice k alespoň částečné spolupráci
Protože obvod mého penisu má víc, na sebemrskačství mám golfový resort a sKopčák jsem od narození, tak jsem si to protrpěl u prachobyčejné hry. Na první jamce jsem přehrál green o 20 m, protože před nápřahem hodinky ukazovaly 98 a po odpalu 75. Na 2ce se sekly jen o 15 m a od 4ky jsem jejich údaj pro sichr vždy konfrontoval se sprinklery a kolíky u FW a VŽDY vzal jinou hůl, než doporučovala ukazovaná vzdálenost. Na milost jsem je vzal až na 9ce a co myslíte?! Míček za 12 Kč v pí*i v rybníku a double. Pro jistotu dodávám, že telefon jsem měl celou dobu v zadní kapse kalhot, které jsem měl na sobě.
Na fotkách níže stojím nad míčem. V obou případěch jsem vzal 9ku a v obou případech jsem skončil PIN high.
Zobrazit přílohu 7643Zobrazit přílohu 7644