Hele, myslím, že funguje. Mám druhým rokem iphone 7, nejsem si úplně jist, jestli budeme celá rodina do budoucna přecházet na apple ekosystém, spíše ne, je to prostě drahé. Týnce mám v plánu pořídit buď ty samé, ale menší a nebo galaxy watch active 2 - na které jsem se původně byl podívat, v pondělí měly být na krámě, ale těch pár kousků hned pryč... tak až snad za týden, týnka má Android, tak porovnáme (je mi jasné, že Samsung i mob by byl nejlepší k těmto hodinkám).
Ad iphone - zatím jen první dojmy. Propojení bez problémů, za týden se mi to rozpojilo jednou, ale netušim, jestli to není tím, že jsem zrovna aktualizoval ios. Upozornění na tel, sms a whatsup bez problémů, chodí. Odpovědi nepoužívám, na whatsup nelze, na sms by snad mohlo, ale přes ty moc nekomunikuji, zjistím. Apliace a sledování sportovních aktivit - dobré. Kroky měří, shody počítá... chuze a beh taky fajn, resp to zakladni mi prijde ok. Zítra v Hoře zkusím na golfu. Při celodennim nošení bez GPS s neustále zapnutým displejem a nějakýma těma notifikacěa jsem byl cca na 75% baterky.
asi k ničemu, co by nemohlo být jinak. Prostě mechanicky se mi moc líbí. A posun místo matlání po displeji má taky něco do sebe. Měl jsem v ruce i ty active 2, které mají virtuální lunetu - ty hodinky vypadají krásně, jemně... ale prostě watch s tou mechanikou... jak bych to popsal, máš z nich takový víc inženýrský pocit krásné a jemné mechaniky.