Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Chytré hodinky, náramky (i/nejen pro golf)

Zkusím to oživit.

Jakou aplikaci na hodinkách používáte? Poprvé jsem zkoušel hole19 - intuitivní ovládání, ale padalo mi to. Každou jamku jsem to musel spusti znovu. Bralo si to GPS z telefonu a ne z hodinek, ale to asi nebyl takový problém. Ale to, že to padalo bylo dost na ...

Něco lepšího?

Jde mi o vzdálenost, hřiště, počítání ran... Asi nic víc
Golfpad...

Má to aktuální hřiště ? Zkusím [emoji6]
Která? Za těch 4-5 let co to používám, asi na dva nebo tři problémy jsem narazil...Jinak ok.

Golfpad. Funguje dobre. Narazil jsem na par hrist, kde je chyba-Podebrady(Pocita s lesnima jamkama) a Kacov byly jen dve varianty. Resp.Forest+River a pak treti devitka zvlast.

Golfpad. Funguje dobre. Narazil jsem na par hrist, kde je chyba-Podebrady(Pocita s lesnima jamkama) a Kacov byly jen dve varianty. Resp.Forest+River a pak treti devitka zvlast.
U Poděbrad je chyba spíš na tom hřišti, že lesní jamky nejsou [emoji6]

Včera jsem znovu podlehl kouzlu "nových" hodinek a šel jsem zkusit iWatch S3 na Slapech. Použil jsem aplikaci Golfshot a vyrazil. Moje zkušenosti jsou následující:
  • musel jsem vypnout kód hodinek, protože se neustále zamykaly :down:
  • ukazovaná vzdálenost byla oproti laseru hodně dobrá (rozdíly řádově v metrech) :up: Je třeba počkat pár vteřin (5s max), než se hodnota ustálí.
  • na hodinkách je vidět jen informace o jamce (pořadí, par, index) a jedna vzdálenost na green :down:
  • na iPhonu je to dost intuitivní a tvar jamek taky odpovídal realitě :up:
Upřímně řečeno, ještě jsem nenašel žádnou aplikaci, co by mě nadchla tak, že bych za ni byl ochoten zaplatit. Navíc, data nemám pod kontrolou a není jistota, že se "neztratí". Tak jsem si vymyslel svůj způsob zápisu a zpracování dat ze hry. Třeba se zde najde někdo, komu se to bude líbit a tak to stručně popíšu. Více případně do osobní zprávy :)

Co je k tomu potřeba:
  1. Do iPhonu jsem si udělal tabulku v Numbers (Obr. 1), kterou vyplňuji během hry - trvá to ca 5 s
  2. Po ukončení hry si tuto tabulku odešlu e-mailem (během cesty na parkoviště) - trvá to ca 10 s
  3. Když přijdu domů, otevřu poštu a tabulku si zkopíruji do předem připravené tabulky v Excelu - trvá to ca 10 s
  4. Makro mi převede údaje do "hlavní" tabulky, kde zadám jen hřiště a vše ostatní se vyplní a spočítá - trvá to ca 30 s
  5. Hlavní tabulka obsahuje mimo jiné následující údaje (viz obrázek 2). Je to mnohem více, ale to by bylo na dlouhé psaní.
(Obr. 1)
1587874102878.webp

(Obr. 2)
1587875249051.webp

Přílohy

• 1587873934014.webp
    1587873934014.webp
    17,9 KB · Zobrazení: 224
  • 1587874581936.webp
    1587874581936.webp
    85,6 KB · Zobrazení: 217
Včera jsem znovu podlehl kouzlu "nových" hodinek a šel jsem zkusit iWatch S3 na Slapech. Použil jsem aplikaci Golfshot a vyrazil. Moje zkušenosti jsou následující:
  • musel jsem vypnout kód hodinek, protože se neustále zamykaly :down:
  • ukazovaná vzdálenost byla oproti laseru hodně dobrá (rozdíly řádově v metrech) :up: Je třeba počkat pár vteřin (5s max), než se hodnota ustálí.
  • na hodinkách je vidět jen informace o jamce (pořadí, par, index) a jedna vzdálenost na green :down:
  • na iPhonu je to dost intuitivní a tvar jamek taky odpovídal realitě :up:
Upřímně řečeno, ještě jsem nenašel žádnou aplikaci, co by mě nadchla tak, že bych za ni byl ochoten zaplatit. Navíc, data nemám pod kontrolou a není jistota, že se "neztratí". Tak jsem si vymyslel svůj způsob zápisu a zpracování dat ze hry. Třeba se zde najde někdo, komu se to bude líbit a tak to stručně popíšu. Více případně do osobní zprávy :)

Co je k tomu potřeba:
  1. Do iPhonu jsem si udělal tabulku v Numbers (Obr. 1), kterou vyplňuji během hry - trvá to ca 5 s
  2. Po ukončení hry si tuto tabulku odešlu e-mailem (během cesty na parkoviště) - trvá to ca 10 s
  3. Když přijdu domů, otevřu poštu a tabulku si zkopíruji do předem připravené tabulky v Excelu - trvá to ca 10 s
  4. Makro mi převede údaje do "hlavní" tabulky, kde zadám jen hřiště a vše ostatní se vyplní a spočítá - trvá to ca 30 s
  5. Hlavní tabulka obsahuje mimo jiné následující údaje (viz obrázek 2). Je to mnohem více, ale to by bylo na dlouhé psaní.
(Obr. 1)
Zobrazit přílohu 11372

(Obr. 2)
Zobrazit přílohu 11375
Proto používám Garmin.
DF6035D9-1E6A-4FF9-9383-74C797513BA9.png

4BF6CB8C-0D15-414D-844E-AECEA5B169C6.jpeg

DB873952-A6B2-4AD0-A893-A48EA2C9811E.jpeg

B039050E-88AF-4939-A75D-108B85E70235.jpeg

Mě už druhý den počítají špatně počet kroků, včera i dnes nachozeno přes 11km a počet kroků cca. 7700, takže min. o 5000 méně.
Plus nikdy neuloží skorkartu na první pokus ale s tím už sem smířený ( Vivoactive 3 )
Nedá se ten krokoměr nějak zkalibrovat ?

Mě už druhý den počítají špatně počet kroků, včera i dnes nachozeno přes 11km a počet kroků cca. 7700, takže min. o 5000 méně.
Plus nikdy neuloží skorkartu na první pokus ale s tím už sem smířený ( Vivoactive 3 )
Nedá se ten krokoměr nějak zkalibrovat ?
Pokud tlačíš vozík s bagem, tak kroky nepočítá. Není tam typický pohyb ruky pro chůzi a tudíž SW neví, že jdeš ;)

Pokud tlačíš vozík s bagem, tak kroky nepočítá. Není tam typický pohyb ruky pro chůzi a tudíž SW neví, že jdeš ;)
Hm, a proč to Samsung ví?
Zrovna tohle jsem testoval, je jim jedno jestli máváš rukou nebo něco tlačíš. Ale jak vlezeš třeba na pohyblivý pás na letišti a stojíš na něm, kroky nepočítají...
A že by najednou @Seppper začal chodit jinak asi taky není pravděpodobné že?

Hm, a proč to Samsung ví?
Zrovna tohle jsem testoval, je jim jedno jestli máváš rukou nebo něco tlačíš. Ale jak vlezeš třeba na pohyblivý pás na letišti a stojíš na něm, kroky nepočítají...
A že by najednou @Seppper začal chodit jinak asi taky není pravděpodobné že?
To se musíš zeptat u Samsungu 🤭
Ale Garmin kroky nepočítá, pokud není pohyb ruky a naopak počítá i když stojím a třeba štípu dříví 🙈

To se musíš zeptat u Samsungu [emoji2960]
Ale Garmin kroky nepočítá, pokud není pohyb ruky a naopak počítá i když stojím a třeba štípu dříví [emoji85]
Já se ptát nemusím, mě hodinky fungují. Ale ty se zeptej @Seppper , proč najednou podle tebe chodí jinak, že to chudák garmin neumí počítat [emoji6]

Si dej hodinky na nohu..
Stačí je mít v kapse, ale to zase mohou vypadnout.
Ale lidé to řeší právě uchycením na nohu.

Ne ale poslední dve hry sem místo na zádech měl bag na vozíku, tak to buse asi ono.
Je to na 99,9% ono. Docela dost se to řeší na Garmin fórech, že např. při tlačení kočárku jim pak nesedí kroky.

Já se ptát nemusím, mě hodinky fungují. Ale ty se zeptej @Seppper , proč najednou podle tebe chodí jinak, že to chudák garmin neumí počítat [emoji6]
Takže nechodí jinak „podle mne”. Tvůj sarkasmus tentokrát zklamal 🤭

Proto používám Garmin.
Míro, proč mi ukazuje jiny HCP (HI), než mám? Mám po přepočtu na HI 33,3 a ve statistikách 24,5. 🤔

Přílohy

• IMG_20200426_194951.webp
    IMG_20200426_194951.webp
    16,8 KB · Zobrazení: 214
Míro, proč mi ukazuje jiny HCP (HI), než mám? Mám po přepočtu na HI 33,3 a ve statistikách 24,5. 🤔
Garmin si to počítá sám (z her, které máš uložené v hodinkách, resp. Garmin Connect), netahá HI ze serveru ČGF (tedy oficiálních her). Evidentně ti to v tréninku jde lépe než v turnajích ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom