Včera jsem znovu podlehl kouzlu "nových" hodinek a šel jsem zkusit
iWatch S3 na Slapech. Použil jsem aplikaci
Golfshot a vyrazil. Moje zkušenosti jsou následující:
- musel jsem vypnout kód hodinek, protože se neustále zamykaly

- ukazovaná vzdálenost byla oproti laseru hodně dobrá (rozdíly řádově v metrech)
Je třeba počkat pár vteřin (5s max), než se hodnota ustálí.
- na hodinkách je vidět jen informace o jamce (pořadí, par, index) a jedna vzdálenost na green

- na iPhonu je to dost intuitivní a tvar jamek taky odpovídal realitě

Upřímně řečeno, ještě jsem nenašel žádnou aplikaci, co by mě nadchla tak, že bych za ni byl ochoten zaplatit. Navíc, data nemám pod kontrolou a není jistota, že se "neztratí". Tak jsem si vymyslel svůj způsob zápisu a zpracování dat ze hry. Třeba se zde najde někdo, komu se to bude líbit a tak to stručně popíšu. Více případně do osobní zprávy
Co je k tomu potřeba:
- Do iPhonu jsem si udělal tabulku v Numbers (Obr. 1), kterou vyplňuji během hry - trvá to ca 5 s
- Po ukončení hry si tuto tabulku odešlu e-mailem (během cesty na parkoviště) - trvá to ca 10 s
- Když přijdu domů, otevřu poštu a tabulku si zkopíruji do předem připravené tabulky v Excelu - trvá to ca 10 s
- Makro mi převede údaje do "hlavní" tabulky, kde zadám jen hřiště a vše ostatní se vyplní a spočítá - trvá to ca 30 s
- Hlavní tabulka obsahuje mimo jiné následující údaje (viz obrázek 2). Je to mnohem více, ale to by bylo na dlouhé psaní.
(Obr. 1)
Zobrazit přílohu 11372
(Obr. 2)
Zobrazit přílohu 11375