Potřebuju poradit. Jakou ránu a jakou holí zvolit tzv na jistotu s minimalizací případných škod na situaci, kdy míček leží na totálně vyprahlém povrchu cca 8-10 metrů od grýnu (sucho, dostat pod míček se nedá, mezi mnou a grýnem je podobné sucho, občas zbytky trávy). Praporková tyč je od mně nejbližšího okraje grýnu cca 3 metry. Tesně před grýnem cca 1-2 forgrýnu (je tam, není suchý a relativně hustý, leč nepravidelný).
Nevím, co s tím. Dostal jsem se do podobné situace vícekrát a pokud není povoleno stavění, tak jsem v úzkých. Nevím, co a jak hrát. Hrál bych lob, ale tak 8x z 10 případu se mi i 62jkou rána vůbec nepovede, nedokážu se s jistotou dostat pod míček, jak je na tvrdém podkladu. No a čip - tam mi to zpravidla skončí před grýnem, případně díky dojezdu při delší holi někde úplně v prčicích za grýnem.
Jak toto řešit nejjistěji, poradíte?
Nevím, co s tím. Dostal jsem se do podobné situace vícekrát a pokud není povoleno stavění, tak jsem v úzkých. Nevím, co a jak hrát. Hrál bych lob, ale tak 8x z 10 případu se mi i 62jkou rána vůbec nepovede, nedokážu se s jistotou dostat pod míček, jak je na tvrdém podkladu. No a čip - tam mi to zpravidla skončí před grýnem, případně díky dojezdu při delší holi někde úplně v prčicích za grýnem.
Jak toto řešit nejjistěji, poradíte?