Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
1. Moje zmínka o tom, že máš pravdu, byla moje sarkastická snaha ukončit diskuzi, ve které tu prezentuješ zhusta nesmysly. Samozřejmě, žes pravdu neměl.Máš pravdu i ty pokud je míč v semirafu a potřebuji zahrát lob skoro bez doběhu , otvírám 60 a projdu pod míčem( umístění podle délky letu) .
Obávám se, že mu to nepomůžeSnad ti pomůže toto.
Tam jsou vyobrazeny dvě různé hole a nemá to nic společného s deloftací. Obě hole jsou použity tak jak byly vyprojektovány.Snad ti pomůže toto.
Už jsi spokojený?Tam jsou vyobrazeny dvě různé hole a nemá to nic společného s deloftací. Obě hole jsou použity tak jak byly vyprojektovány.
Když chcete něco tvrdit TAK SPRÁVNĚ.
Pro mne to nemusíš, jen aby bylo vidět postavení míče od středu a také tu “deloftaci” někdo přeloží méně a více já třeba zavřít a otevřít A taky ruce před a za impaktem.Už jsi spokojený?
Zobrazit přílohu 11690
Máš to správně..., prostě neberte rady od @bohumil.koval vážně, je to jak holinky a hodinky, oboje se to natahuje@bohumil.koval je pravda, že na fórum, které čtou i nováčci a nevědí rozdíly, podobné věty od zkušených harcovníků asi nepatří. Abychom v tom nedělali ještě větší "maglajz"...., tak bychom sem rozhodně neměli dávat ani náznak toho, že "deloft" a "zavřenou hůl" by si někdo mohl vysvětlit stejně. Neberte to prosím jako vstup do vaší diskuze. Je to pouze narovnání informací pro nováčky. Pokud to mám špatně, tak prosím @Yahuu nebo jiného erudovaného o info a já to nechám smazat
základem všeho je postavení spodní hrany hole, která je "square" (pokud nechceš anglikanizmy, tak kolmo k cíli) Netahejte mě prosím za slovo naklopení a za věcné doplnění budu rád, ale pokud má zůstat spodní hrana square, tak hůl jde naklápět pouze po jedné ose.
- deloft - hůl stále zůstává square, pouze jejím naklopením měním sklon (loft) úderové plochy
- zavřít/otervřít - hůl nedržíš square, ale spodní hranu vytáčíš do stran od kolmice k cíli. tím se ti zákonitě i mění loft, ale zavřená hůl dle mě rozhodně neznamená deloftovaná.
Vidím, že tady je už více “ Hujerů” ohřívajících si polívčičku. Je snad více než jasné, že při změně sklonu úderové plochy musíme zkontrolovat a přenastavit postavení abychom zahráli tam kam chceme.Máš to správně..., prostě neberte rady od @bohumil.koval vážně, je to jak holinky a hodinky, oboje se to natahuje