Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Vzdálenost a poměr cena výkon , slušné reciprocity
Mohlo by to být lepší ale nedokážu posoudit zda je cena za plnohodnotnou 18 odpovídající ale vzhledem k tomu že jiné 18 co mám do 80 min. cesty (Austerlitz, Kaskáda, Dolní Doboruč, Olomouc) jsou dražší sice ne o moc ale ano.
Uvidím budu se snažit aby ano
Je něco takového? Nové jsou WC na jamce 11 a propojovací cestičky a zvětšení putting greenu. A strašně by se mi líbila nějaká pěkná akademie abych zlákal a ukázal tuto hru nováčkům.
Nejsem sice členem, ale jsem z Mostu, tak se tu jen lehce zmíním. Layout hřiště se mi líbí. Problémem byl provozovatel a nemožnost kompletního zavlažování. Provozovatel už se změnil a letos to vypadá, že se změní i ta druhá věc, co mi bránila se tam vrátit. Hřiště v Mostě je zavřené, protože na něm momentálně probíhá výstavba zavlažovacího systému a renovace grýnů. Plnohodnotně otevřeno má být 1.6.2022.