Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Co koupit na analýzu švihu?

Kolega v práci má S10 a těch 960fps je pecka, neuvěřitelný věci se s tím dají dělat.

dotázek: může být, že Hudl žere baterku?
nevím, jestli to má souvislost ale po instalaci Hudlu i když nenatáčím, tak baterka jede pořád bleskem dolů... :(

dotázek: může být, že Hudl žere baterku?
nevím, jestli to má souvislost ale po instalaci Hudlu i když nenatáčím, tak baterka jede pořád bleskem dolů... :(
Může být ;)

co s tím ? o_O
Vypnout aktualizaci na pozadí, někdy to pomůže. V opačném případě po použití aplikaci vždy „shodit”.

Vypnout aktualizaci na pozadí, někdy to pomůže. V opačném případě po použití aplikaci vždy „shodit”.
aktualizace vypnuté, co je, Mirku, "shodit aplikaci" - díky moc

aktualizace vypnuté, co je, Mirku, "shodit aplikaci" - díky moc
Vypnout, ne jen zavřít.

zrejme aplikace neni napsana s ohledem na spotrebu zdroju pristroje, treba je pouzity nevhodny framework... aktualizace urcite nepomuzou, to by ti snad logicky vybijelo porad

aktualizace urcite nepomuzou, to by ti snad logicky vybijelo porad
Vypnout aktualizaci u uvedené aplikace. Pokud je to chybně naprogramované, tak stále komunikuje se serverem (nejedná se jen o aktualizaci programu, ale HLAVNĚ neustálé zjišťování aktualize dat), což samozřejmě vycucává baterii.

zrejme aplikace neni napsana s ohledem na spotrebu zdroju pristroje, treba je pouzity nevhodny framework... aktualizace urcite nepomuzou, to by ti snad logicky vybijelo porad
teď jsem zjistila, že mám nastavený vysoký jas - vypnula jsem to a ipad se hned zchladil, jestli čert nebyl i v tom

mám za sebou týden používání Hudlu a až na vysokou spotřebu baterky, naprostá spokojenost s řešením. Dnes snad dorazí i dálkové ovládání a bude to komplet. Možnost se vidět při švihu mi po počátečním šoku přinesla velký benefit. Mohu alespoň v omezené míře okamžitě experimentovat s úpravami postoje.

Včera jsem se natáčel svým telefonem zasunutým do bagu a to v režimu "zpomaleně" a naprostá spokojenost. Zjistil jsem, co potřebuji (plochý švih) a bez zbytečných hejblat.

Upraveno:
Včera jsem se natáčel svým telefonem zasunutým do bagu a to v režimu "zpomaleně" a naprostá spokojenost. Zjistil jsem, co potřebuji (plochý švih) a bez zbytečných hejblat.
těším se, až k tomu dospěju :up: teď se neobejdu bez toho, abych si udělala do záznamu čáry.:( a abych měla k dispozici větší obraz

těším se, až k tomu dospěju :up: teď se neobejdu bez toho, abych si udělala do záznamu čáry.:( a abych měla k dispozici větší obraz
Jedna věc je vidět co je špatně, druhá je s tím něco udělat :rolleyes:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom