Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kolik pak MB zabere minuta videa?Kolega v práci má S10 a těch 960fps je pecka, neuvěřitelný věci se s tím dají dělat.
Může býtdotázek: může být, že Hudl žere baterku?
nevím, jestli to má souvislost ale po instalaci Hudlu i když nenatáčím, tak baterka jede pořád bleskem dolů...
Vypnout aktualizaci na pozadí, někdy to pomůže. V opačném případě po použití aplikaci vždy „shodit”.co s tím ?
Vypnout, ne jen zavřít.aktualizace vypnuté, co je, Mirku, "shodit aplikaci" - díky moc
Vypnout aktualizaci u uvedené aplikace. Pokud je to chybně naprogramované, tak stále komunikuje se serverem (nejedná se jen o aktualizaci programu, ale HLAVNĚ neustálé zjišťování aktualize dat), což samozřejmě vycucává baterii.aktualizace urcite nepomuzou, to by ti snad logicky vybijelo porad
teď jsem zjistila, že mám nastavený vysoký jas - vypnula jsem to a ipad se hned zchladil, jestli čert nebyl i v tomzrejme aplikace neni napsana s ohledem na spotrebu zdroju pristroje, treba je pouzity nevhodny framework... aktualizace urcite nepomuzou, to by ti snad logicky vybijelo porad
těším se, až k tomu dospěju teď se neobejdu bez toho, abych si udělala do záznamu čáry. a abych měla k dispozici větší obrazVčera jsem se natáčel svým telefonem zasunutým do bagu a to v režimu "zpomaleně" a naprostá spokojenost. Zjistil jsem, co potřebuji (plochý švih) a bez zbytečných hejblat.
Jedna věc je vidět co je špatně, druhá je s tím něco udělattěším se, až k tomu dospěju teď se neobejdu bez toho, abych si udělala do záznamu čáry. a abych měla k dispozici větší obraz
"A vo tom to je..."Jedna věc je vidět co je špatně, druhá je s tím něco udělat