Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Co se u vás na hřišti chystá?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Jsme tu z celé republiky, každý členem někde jinde. Bohužel zima v plném proudu, takže možnost hry je spíše je vyjimečná. Ale zima je taky obdobím, kdy se na hřištích plánuje, chystá, slibuje... víte o něčem takovém, co by se na "vašem" oblíbeném hřišti chystalo nového? Cokoli? Nějaká úprava hřiště, změna nabídek a tak? Nebo naopak, co by vaše hřiště potřebovalo, jak sůl - a pořád se to nedaří zrealizovat?

My se chystáme společně s celým katastrálním územím Hořehledy na anexi. Zatím jsme tedy ve fázi výběrového řízení. Hledáme někoho, kdo by se nás ujal. Podmínkou je volné hraní golfu, subtropické až tropické pásmo a natažení trubek do plzeňskýho pivovaru. Takže je dost možné, že od dubna budete do Hořehled potřebovat pas a mezinárodní očkovací průkaz. Na druhou stranu tu budete moc hrát pod palmama. Mezi mými favority jsou prozatím Kamerun, Surinam nebo Brunei. Tam si totiž veřím, že to zvládneme bez vojenské okupace a hlavním vyjednávacím argumentem bude, že jim zdvojnásobíme HDP!

Jsi mě donutil se podívat na stránky hřiště #Černý Most a koukám, že hledají Hlavního greenkeepera. Jinak o ničem nevím, že by se měnilo, nebo se chystalo. Ale co si tak uvědomuju, tak poslední co jsem fyzicky zaregistroval byla stavba na drivingu, kde zakryli sezení a asi se rozšíří recepce zde. Ale tím, že raději chodím do patra, tak přes tuhle stavbu nechodím 🤔

No, já doufám, že konečně bude dokončena obnova bunkerů. Sice je nemám rád (asi jako skoro všichni), ale protože jsem relativně pravidelný návštěvník těchto míst, nerad bych hrál z betonu :D. Pár jich tam ještě je starších.
A doufám, že nebude znovu probíhat experiment s výškou roughu, který byl minulý rok a fakt mě to s...
A pokud by ještě bylo umožněno si v průběhu hry objednat třeba pití a za další třeba dvě jamky si to vyzvednout, tak by to nemělo chybu a asi bych byl spokojený
A poslední věcí, kterou bych si přál je možnost mít na kartě peníze na driving a neřešit dvacetikoruny.
Takové to scifi o předělání hřiště, zrušení vody mezi 4kou a 5kou, to nechme na snění, hřiště by se tím zkazilo (ale ty míčky tam topit budu asi vždycky :cry:)

My se chystáme společně s celým katastrálním územím Hořehledy na anexi. Zatím jsme tedy ve fázi výběrového řízení. Hledáme někoho, kdo by se nás ujal. Podmínkou je volné hraní golfu, subtropické až tropické pásmo a natažení trubek do plzeňskýho pivovaru. Takže je dost možné, že od dubna budete do Hořehled potřebovat pas a mezinárodní očkovací průkaz. Na druhou stranu tu budete moc hrát pod palmama. Mezi mými favority jsou prozatím Kamerun, Surinam nebo Brunei. Tam si totiž veřím, že to zvládneme bez vojenské okupace a hlavním vyjednávacím argumentem bude, že jim zdvojnásobíme HDP!
A nemůžete aspoň zůstat v Schengenu? Trochu to cestování ulehčit?

Janov - prodloužení jamky č. 7 (dřívější č.3) a změna na PAR5. Tím bude PAR hřiště opět 70 (2x35).

Ale abych nebyl jen vtipnej, tak u nás jsme bohužel museli pozastavit ty velké fyzické realizace (protože prostě nevíme co bude) a v tomto směru děláme jen malovýdejové projekty:

- realizace jógovny v prostorách hotelu Pod Kokšínem - prostor primárně určený pro cvičení jógy a tomu podobných aktivit, semináře, kurzy, konstelace, relaxaci, svatby,... Nejen aby žena měla kde cvičit své kurzy, ale aby i hotel a restaurace měli další klientelu mimo golfové prostředí. Zároveň chceme, podobně jako u Kokšíňáků, začít s kurzy jógy pro obyvatele z blízkého okolí zdarma...

- úprava cvičné jamky - přibude bunker (zkusíme nějaký hlubší, víc zaříznutý do terénu), zvětšíme prostor pro odpaly z nízko střižené trávy

- driving - plánujeme zde o víkendech mít obsluhu a občerstvení, snad se to podaří

- další úroveň pročištění celého hřiště - zahájili jsme už na podzim, díky tomu že vše opět povyrostlo, můžeme prosekat a probrat další houštiny a křoviny s cílem udělat hřiště více průchozí a tak nějak přehlednější

A samozřejmě taková ta klasická předsezónní práce - nové vložky do jamek (zkusíme letos sprejovat okraje na bílo), nové vlajky, natírání kolíků, doplnění písku v bunkerech, nový shaping fw,...

A tím že máme ty větší realizace pozastaveny, o to víc se opíráme o to virtuálno, tzn.:

- nové tréninky pro členy se zaměřením na tempo hry - zdarma budeme se zájemci z řad členů procházet herně hřiště a bavit se o tom, jak který jednotlivý úkon zrychlit. Plánujeme jim pomáhat se strategií hry, volbou ran, pravidly, pohybem,...cílem je zrychlit všechny naše hráče a tím i turnaje udělat rychlejší a zábavnější

- s Hořehledy na cestách - máme domluveny 3 turnaje na blízkých hřištích, kam chceme naše členy pozvat a zahrát si tak turnaje i mimo naše hřiště a to za velmi fajn peníze.

- nová koncepce dětských tréninků - děti si budou moci během sezóny dle své výkonnosti a odehraných turnajů sáhnout na nějaký kredit, který pak budou moci libovolně u nás utratit. Ať už tím, že si nechají proplatit turnaje hrané pod ČGF nebo třeba tím, že si koupí zmrzlinu nebo míčky.

- nová podoba letního táboru - 5 trenérů se bude starat o zcela nový koncept letního tábora, kde o golf půjde jen částečně. Chceme přilákat i děti negolfisty, takže máme připraveny celotáborové týmové hry, výrobu talismanů, výlety,...

No, já doufám, že konečně bude dokončena obnova bunkerů. Sice je nemám rád (asi jako skoro všichni), ale protože jsem relativně pravidelný návštěvník těchto míst, nerad bych hrál z betonu :D. Pár jich tam ještě je starších.
A doufám, že nebude znovu probíhat experiment s výškou roughu, který byl minulý rok a fakt mě to s...
A pokud by ještě bylo umožněno si v průběhu hry objednat třeba pití a za další třeba dvě jamky si to vyzvednout, tak by to nemělo chybu a asi bych byl spokojený
A poslední věcí, kterou bych si přál je možnost mít na kartě peníze na driving a neřešit dvacetikoruny.
Takové to scifi o předělání hřiště, zrušení vody mezi 4kou a 5kou, to nechme na snění, hřiště by se tím zkazilo (ale ty míčky tam topit budu asi vždycky :cry:)

Kde? Slapy?

Ale abych nebyl jen vtipnej, tak u nás jsme bohužel museli pozastavit ty velké fyzické realizace (protože prostě nevíme co bude) a v tomto směru děláme jen malovýdejové projekty:

- realizace jógovny v prostorách hotelu Pod Kokšínem - prostor primárně určený pro cvičení jógy a tomu podobných aktivit, semináře, kurzy, konstelace, relaxaci, svatby,... Nejen aby žena měla kde cvičit své kurzy, ale aby i hotel a restaurace měli další klientelu mimo golfové prostředí. Zároveň chceme, podobně jako u Kokšíňáků, začít s kurzy jógy pro obyvatele z blízkého okolí zdarma...

- úprava cvičné jamky - přibude bunker (zkusíme nějaký hlubší, víc zaříznutý do terénu), zvětšíme prostor pro odpaly z nízko střižené trávy

- driving - plánujeme zde o víkendech mít obsluhu a občerstvení, snad se to podaří

- další úroveň pročištění celého hřiště - zahájili jsme už na podzim, díky tomu že vše opět povyrostlo, můžeme prosekat a probrat další houštiny a křoviny s cílem udělat hřiště více průchozí a tak nějak přehlednější

A samozřejmě taková ta klasická předsezónní práce - nové vložky do jamek (zkusíme letos sprejovat okraje na bílo), nové vlajky, natírání kolíků, doplnění písku v bunkerech, nový shaping fw,...

A tím že máme ty větší realizace pozastaveny, o to víc se opíráme o to virtuálno, tzn.:

- nové tréninky pro členy se zaměřením na tempo hry - zdarma budeme se zájemci z řad členů procházet herně hřiště a bavit se o tom, jak který jednotlivý úkon zrychlit. Plánujeme jim pomáhat se strategií hry, volbou ran, pravidly, pohybem,...cílem je zrychlit všechny naše hráče a tím i turnaje udělat rychlejší a zábavnější

- s Hořehledy na cestách - máme domluveny 3 turnaje na blízkých hřištích, kam chceme naše členy pozvat a zahrát si tak turnaje i mimo naše hřiště a to za velmi fajn peníze.

- nová koncepce dětských tréninků - děti si budou moci během sezóny dle své výkonnosti a odehraných turnajů sáhnout na nějaký kredit, který pak budou moci libovolně u nás utratit. Ať už tím, že si nechají proplatit turnaje hrané pod ČGF nebo třeba tím, že si koupí zmrzlinu nebo míčky.

- nová podoba letního táboru - 5 trenérů se bude starat o zcela nový koncept letního tábora, kde o golf půjde jen částečně. Chceme přilákat i děti negolfisty, takže máme připraveny celotáborové týmové hry, výrobu talismanů, výlety,...
A co schody na dvojku? Nějakou neklouzavou úpravu ....

Chystá se otevření od středy do soboty včetně, já už tee time mám, takže to můžu pustit dál, protože když se naposledy v Beřovicích otevřelo, tak to bylo rychle plný. Tak kdo má chuť, rezervujte!

:-D. Vidíš, na ty jsem zapomněl, tam budou zcela nové kovové schody...

Kdyby si Davide věděl, kolikrát nás s Romanem (byl s námi na víkendu Jamky v Hoře, místňák) s tímhle za nás rozumným požadavkem poslal do Martin za poslední půlrok do háje... :-D Ale nakonec povolil. Teda doufám. Byly to naročné hodiny online hádek. Zatím jsem nové schody neviděl. Ale už je tady z toho veřejný slib, tak doufám, že to vyjde. :-)

Kdyby si Davide věděl, kolikrát nás s Romanem (byl s námi na víkendu Jamky v Hoře, místňák) s tímhle za nás rozumným požadavkem poslal do Martin za poslední půlrok do háje... :-D Ale nakonec povolil. Teda doufám. Byly to naročné hodiny online hádek. Zatím jsem nové schody neviděl. Ale už je tady z toho veřejný slib, tak doufám, že to vyjde. :)

No budu dětem na trénincích řikat, že nemaj nový míčky a trička, ale že maj shody na 2ce...:-)

Jo a novejch 6 000 ks míčů na drivingu, to jsem taky zapomněl...

Doufám, že ne mřížové, do toho se zasekávaj spiky od bot :cool: , pěkně koberec na to
1612182983578.webp

Doufám, že ne mřížové, do toho se zasekávaj spiky od bot :cool: , pěkně koberec na to
Zobrazit přílohu 15781

Jojo, přesně tyhle. Nové spiky budou na recepci se slevou. Případně si tam za poplatek 50 kč můžeš vyzvednout koberec o rozměre 20 x 80 cm...

Zobrazit přílohu 15781

Tak jsem na to koukal, ty naše mají oka o cca 0,5 cm větší, než jsou spiky. Zkusím zjistit, jestli jdou udělat ještě větší oka, ale to si moc nemyslím, to bude nějakej uniformní rozměr. Druhou alternativou jsou pak plný schody s protiskluzem (slzničky), ale tomu já moc ve venkovním travně-bahnitým terénu nevěřím...

Na Černém mostě mají na drivingu koberec na tom, na předních schodech. Ale je pravda, že tam se chodí více méně po asfaltu, takže nehrozí zašpinění. Na druhých schodech z boku je jen tenhle kov a můj názor, že se po tom blbě chodí. Hrozí zaseknutí spiku... Ale nevím, co jiného, krom nějakého betonu tam dát...

@mkopcak někde jsem viděl udělanou ohrádku z fošen, jinde z betonových obrubníků (těch úzkých k zámkové dlažbě), a pak vysypáno štěrkem.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom