jj, oboje bylo v úvahách. Bohužel ten kopec zeminy se furt hejbe (je to vidět na tom odpališti, jak se furt kulatí), takže jsem chtěl něco samonosného, co max jen pozvednu nebo naopak víc položím...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jj, oboje bylo v úvahách. Bohužel ten kopec zeminy se furt hejbe (je to vidět na tom odpališti, jak se furt kulatí), takže jsem chtěl něco samonosného, co max jen pozvednu nebo naopak víc položím...
V tom případě udělej povrch schodu dřevo. Impregnovat a pak potřít nějakým kvalitním venkovním lepidlem a posypat pískem. Tenhle povrch neklouže zaručeně. Dá se to koupit i jako polep, ale bude to zbytečně drahé.jj, oboje bylo v úvahách. Bohužel ten kopec zeminy se furt hejbe (je to vidět na tom odpališti, jak se furt kulatí), takže jsem chtěl něco samonosného, co max jen pozvednu nebo naopak víc položím...
V tom případě udělej povrch schodu dřevo. Impregnovat a pak potřít nějakým kvalitním venkovním lepidlem a posypat pískem. Tenhle povrch neklouže zaručeně. Dá se to koupit i jako polep, ale bude to zbytečně drahé.
Konstrukce schodiště jak chceš. Při zalejvání odpaliště z toho ostříkáš bordel hadicí..
No, tak až se to stane, kup třeba voděodolnou překližku, přišroubuj na to co tam máš teď a dál je postup stejný..To mne nenapadlo a schody už jsou vyrobené, takže až za mnou přijde 10 lidí, že si tam urvali spiky, tak budu vymejšlet co s tím a budu dřevo, lepidlo a písek držet v paměti, díky.
jojo, schodnout se, to je zaklad dobre komunikaceNo budu dětem na trénincích řikat, že nemaj nový míčky a trička, ale že maj shody na 2ce...
To mne nenapadlo a schody už jsou vyrobené, takže až za mnou přijde 10 lidí, že si tam urvali spiky, tak budu vymejšlet co s tím a budu dřevo, lepidlo a písek držet v paměti, díky.
Kdyby to trhalo spiky tak by tam šlo dát protiskluzový plech. Dělají je skoro na míruTo mne nenapadlo a schody už jsou vyrobené, takže až za mnou přijde 10 lidí, že si tam urvali spiky, tak budu vymejšlet co s tím a budu dřevo, lepidlo a písek držet v paměti, díky.
Zobrazit přílohu 15788
Kdyby to trhalo spiky tak by tam šlo dát protiskluzový plech. Dělají je skoro na míru
Protiskluzové děrované plechy – Děrované plechy WESTSTEEL
www.weststeel.cz
No, myslím, že když to položíš na nosný rošt, tak bude otvor v pochozim plechu částečně zmenšen profilem roštu. Asi to nebude vycházet přesně na sebe, ale také bude hrát roli to, že na plechu je větší plocha bez děr, která bude držet botu nad dirami. Asi by stálo za to si nechat poslat vzorek a zkusit co otvor opravdu se spiky dělá.To bude s tema spikama podobny ne? Ta dira (1,7 cm) je tak akorat na spike...
GC LIPINY TO MAJÍ TAKHLE CCA 5let.To mne nenapadlo a schody už jsou vyrobené, takže až za mnou přijde 10 lidí, že si tam urvali spiky, tak budu vymejšlet co s tím a budu dřevo, lepidlo a písek držet v paměti, díky.
A schody na jedničku ti přijdou v pohodě?A co schody na dvojku? Nějakou neklouzavou úpravu ....
Tos měl napsat ty... já měl 2A schody na jedničku ti přijdou v pohodě?
A schody na jedničku ti přijdou v pohodě?