Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Course Management

Tak to jsem asi měl a nejen já ale i ostatní co prošli tzv minutového trenéra rukama a vzali si k srdci jeho rady a porady štěstí. Právě od něj mám ten CM útoku na grýn, ano ptal jsem se ho na to. Ostatní jsem musel okoukat zTV golf chanel co by se mi hodilo a nebo co mi šlo jsem zařadil do svého CM.
.
prosim, od koho presne je ten tvuj CM utoku na green??

Tak to jsem asi měl a nejen já ale i ostatní co prošli tzv minutového trenéra rukama a vzali si k srdci jeho rady a porady štěstí.
Teda Bohouši, rozklíčovat co jsi touto větou chtěl sdělit, to je hotovej rébus. Srozumitelnost toho textu by podstatně vylepšilo pár čárek v tom brutálním souvětí.
To zkusím: " Tak to jsem asi měl, a nejen já, ale i ostatní, co prošli rukama tzv. minutového trenéra (tady jsem si dovolila prohodit slovosled, ať je to probůh česky), a vzali si k srdci jeho rady a porady (když už "rady", proč ještě "porady"?co to je?), štěstí.
Zkus psát v jednoduchých větách - bude to srozumitelnější. Dlouhá souvětí s absencí čárek jsou mnohdy obtížná k pochopení toho, co jsi chtěl vlastně sdělit. ;)

Tak to jsem asi měl a nejen já ale i ostatní co prošli tzv minutového trenéra rukama a vzali si k srdci jeho rady a porady štěstí. Právě od něj mám ten CM útoku na grýn, ano ptal jsem se ho na to. Ostatní jsem musel okoukat zTV golf chanel co by se mi hodilo a nebo co mi šlo jsem zařadil do svého CM.
.
Bohouši, ale my chtěli vidět tvůj švih, tak prosím popros minutového trenéra o 6 vteřin a sdílej ho na 19. jamku. Jsme na to fakt zvědaví.

tady bylo asi myšleno pořady na Golf Channel , například Feherty, Golf Channel academy atd. :oops: :oops: :oops: :oops:
jo jakože nemyslel "porady", ale "pořady"? Bože, to jsem natvrdlá asi já, pak to stejně v té větě smysl nedává...
To vždycky nevydržím a rozepíšu se, myslím si, že by to Bohoušovi mohlo pomoci v tom, abychom mu lépe rozuměli, nakonec je to stejně marný, je to marný, je to marný.:(

Jinak mne to téma docela zaujalo...že bych mohla začít nad hrou taky trochu přemýšlet, než jen v tom smyslu "to tam nakouřím a uvidím" :D Teda ne že bych do toho bezmyšlenkovitě mlátila, přemýšlím čím hrát, kam hrát...ale ta myšlenka, začít u greenu a tomu přizpůsobit hole....dobrý....ještě vědět, kterou ránu hraju nejlíp:D:D Každopádně se na to zkusím zaměřit, až zase vylezu na hřiště a až zase budu jakž takž trefovat míčky.

CM je (byť nedokonalý) součástí mého golfového plánu a pohybu na hřišti vlastně od začátku. Jsem takový systematický a studijní typ. :p
Hned jsem si koupila knížku, kde k tomu také něco je.
A pak, poplatná svému nicku, jsem na Hazlově hned při první schůzce s karlovarským trenérem, požádala, aby mě provedl hřištěm a ukázal mi taktiku hry (😂).
Sice se škubal, chtěl ať mu předvedu, co umím na drivingu, ale povolil.
Byla jsem připravená hřiště absolvovat za předpokládané dvě hodiny. Poptala jsem se totiž, jak dlouho hráči hřiště chodí, a protože chodím rychle v duchu jsem půl hodiny odečetla (😂). Skončili jsme na 3.jamce, přičemž jsme na hřišti byli 3 hodiny. 😂
Faktem ale je, že mi při tom Míra na hřišti vysvětlil, jak u hry přemýšlí a dal i dobré tipy.
Další super rady (upgrade), jsem dostala na hřišti až od @Martin73.

V současnosti mám v plánu ohledně CM:
- natrénovat lepší švih
- a protože to neuspěchám, teprve pak si zjistit, jak mi létají hole ( mno... spíš míčky, že 😄 ), jak píše @Mirek_62
- zkusit taktiku, co popsal @Mirek_62 a @JanKostalCZE.

Do té doby bych chtěla jít na hřiště vždy s někým, kdo bude ochotný mě nechat nakouknout do své hlavy právě kolem toho CM.

Přílohy

• 3BE0E24E-426E-4673-AF6C-79F0293AFE63.webp
    3BE0E24E-426E-4673-AF6C-79F0293AFE63.webp
    126,2 KB · Zobrazení: 216
Upraveno:
Me CM obecne bavi. Drive, kdyz jsem mel trosku casu, jsem pred nejakym turnajem si opravdu prosel hezky hriste na mapkach a promyslel si dopredu co by bylo dobre ci nedobre hrat. Zejmena s ohledem na to, jaka je sance, ze tu ci onu ranu podelam, tak aby to podelane bylo mene podelane, nez kdybych to podelal nejak jinak. :)

CM je (byť nedokonalý) součástí mého golfového plánu a pohybu na hřišti vlastně od začátku. Jsem takový systematický a studijní typ. :p
Hned jsem si koupila knížku, kde k tomu také něco je.
A pak, poplatná svému nicku, jsem na Hazlově hned při první schůzce s karlovarským trenérem, požádala, aby mě provedl hřištěm a ukázal mi taktiku hry (😂).
Sice se škubal, chtěl ať mu předvedu, co umím na drivingu, ale povolil.
Byla jsem připravená hřiště absolvovat za předpokládané dvě hodiny. Poptala jsem se totiž, jak dlouho hráči hřiště chodí, a protože chodím rychle v duchu jsem půl hodiny odečetla (😂). Skončili jsme na 3.jamce, přičemž jsme na hřišti byli 3 hodiny. 😂
Faktem ale je, že mi při tom Míra na hřišti vysvětlil, jak u hry přemýšlí a dal i dobré tipy.
Další super rady (upgrade), jsem dostala na hřišti až od @Martin73.

V současnosti mám v plánu ohledně CM:
- natrénovat lepší švih
- a protože to neuspěchám, teprve pak si zjistit, jak mi létají hole ( mno... spíš míčky, že 😄 ), jak píše @Mirek_62
- zkusit taktiku, co popsal @Mirek_62 a @JanKostalCZE.

Do té doby bych chtěla jít na hřiště vždy s někým, kdo bude ochotný mě nechat nakouknout do své hlavy právě kolem toho CM.
Co to je za brožuru? :)

.
Asi jsi špatně na ten Golf Channel koukal.
Teď koukám na „The Skill Code” a jeden z nejlepších trenérů Cameron McCormick vysvětluje v díle věnovaném CM, proč není dobré hrát do grýnu vždy po vlajce.
Promiň, ale tomu pánovi v jeho golfových radách věřím víc, než tvým radám. 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom