Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
7 - 2/5
During play of a hole, a player saw some balls from the adjoining practice range lying on the course and flicked one back to the range with his club. Is there a penalty under Rule 7-2?
A.
In some circumstances the hitting of a practice range ball back towards the range during the play of a hole would be a breach of Rule 7-2, but the casual flicking of a range ball, apparently only for the purpose of tidying up the course, is not a breach.
Děkuji. ( a teď se hádej, jestli rozhodčí bude tvrdit, že takové ledabylé plácnutí je můj normální úder, dyť mě přece zná.... takže radši od teď už vždy budu náhodně nalezené drivingov míče kdekoliv sbírat a na driving je házet nebo nosit). Howgh.Díky Martine, už jsem tohle rozhodnutí začal hledat ...
Tzn. ledabylé plácnutí holí do range balonů za účelem "úklidu" hřiště je ok.
Já myslím, že je to nejjistější. Než se pak s rozhodčím s pravidly v ruce dohadovat jestli to bylo "ledabylé plácnutí" nebo "řádně odehraný balon".Děkuji. ( a teď se hádej, jestli rozhodčí bude tvrdit, že takové ledabylé plácnutí je můj normální úder, dyť mě přece zná.... takže radši od teď už vždy budu náhodně nalezené drivingov míče kdekoliv sbírat a na driving je házet nebo nosit). Howgh.