Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Open nema v nazvu zadny stat, oficialni nazev je The Open Championship, nic vic, na Penati se hravala challenge, ale jen par rocniku, spis bych ocekaval nejake hriste kolem PrahyKaskada ma asi vyhodi i ve trech devitkach, takze bezni hraci maji kde hrat i tesne pred turnajem a po nem (a teoreticky i pri turnaji) - aspon na te jedne devitce. A vyzva - rika nejake pravidlo, ze Czech Open se musi hrat v CR? (kdyz se ted zvazuje, ze Open se bude hrat v Irsku).... tim mirim smerem na Penati...
Vinoř je krátká.Tak já si taky tipnu. Bez znalosti toho, jestli by to bylo možný nebo ne. Čistě jen tip, kde bych si to dokázal představit. Takže za mě buď Oaks, Casa Serena nebo Vinoř
Moravu bych vyloučil. Ostatně kvůli horší dostupnosti diváků (mimo jiné) pohořela i Čeladná.Kaskada ma asi vyhodi i ve trech devitkach, takze bezni hraci maji kde hrat i tesne pred turnajem a po nem (a teoreticky i pri turnaji) - aspon na te jedne devitce. A vyzva - rika nejake pravidlo, ze Czech Open se musi hrat v CR? (kdyz se ted zvazuje, ze Open se bude hrat v Irsku).... tim mirim smerem na Penati...
prijde ti 6448m malo? pro evropskou spicku asi joVinoř je krátká.
Pravda, byl jsem tam jen jednou, ale řekl bych, že na prodloužení tam prostor je.Vinoř je krátká.
Tak bavíme se o turnaji pro evropskou špičkuprijde ti 6448m malo? pro evropskou spicku asi jo
Bez diváků jim to ET nejspíš nepřiklepnePravda, byl jsem tam jen jednou, ale řekl bych, že na prodloužení tam prostor je.
A můj osobní názor: bude to u Prahy, kvůli divákům to ale nebude! Kaskádu zatím neznám, nedokážu posoudit, ale třeba si to letos na challenge tour testovali?
A nezapomínejte na Kácov!
Tak Kácov je, myslím, pro diváky velmi dostupný. Zázemí pro diváky se, myslím, může postavit. Teď na tom Ryder Cupu mám pocit, že je celé hřiště obestavěné zcela novými konstrukcemi ppro přechody, zázemí i tribuny. Všechno jde, když se chce. A kvalitou povrchů i designem je Kácov konkurenceschopný.Bez diváků jim to ET nejspíš nepřiklepne
A právě na Kácov se těch diváků moc nevejde.
Sice by asi vyřešili délku drivingu tím, že po dobu turnaje zavřou RIVER a hráči budou pálit až na jamky pod drivingem, ale kam nacpou diváky si moc nedovedu představit.
Asi si nerozumíme ohledně "dostupnosti".Tak Kácov je, myslím, pro diváky velmi dostupný. Zázemí pro diváky se, myslím, může postavit. Teď na tom Ryder Cupu mám pocit, že je celé hřiště obestavěné zcela novými konstrukcemi ppro přechody, zázemí i tribuny. Všechno jde, když se chce. A kvalitou povrchů i designem je Kácov konkurenceschopný.