Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Dálkové ovládání - ANO, nebo NE

měl jsem několik vozíků s D.O, a vždy jsem ho na 90% používal manuálně, D.O. je pro mě jaksi "navíc a nepohodlné" .... a třeba Geum jsem měl tuze rád a tam to bez D.O. nejde v el. verzi vůbec a proto jsem ho nechal známé, mě to vadilo, ona je z něj nadšená ;)

DO určitě jo, ušetří kroky. Když jdu hledat do zelí kámošův miček, pošlu ručně vozík 30 metrů po ferveji. Ovšem DO je potřeba mít připravené v kapse, kdyby si to namířil do bunkru, vody atd. No a DO by mělo jít vypnout. Stalo se mi, že se rozjel nechtíc povelem s kapsy.

Já mám elektrický vozík na dálkové ovládání již dlouho, je to taková hračka, která mě už nerozptyluje, ale stále občas rozptyluje nevědoucí hráče. Jako např. když jede sám přede mnou z parkoviště na hřiště kolem terasy hotelu. Nejdřív ostatní vidí vozík, pak nikoho, a nakonec mě. Už se párkrát stalo, že vystartovali z terasy a chytali vozík, než si uvědomili, že ho ovládám. 🤣 Někdo mně ale zase tvrdí, že je to takový neosobní kontakt s golfovou výbavou. Já už bych ale neměnil. Ale víte všichni, že na pořízení elektrického vozíku máte nárok až od 60ti let? Do 55 let bag na zádech, od 56 do 59 mechanický vozík, od 60 do 85 elektrický a od 86 na bugině. 🤣🤣🤣

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom