Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Další ze severu ...

• Autor vlákna Autor vlákna Dana
  • Založeno Založeno
Aspoň dva flajtíky...hele, ale když bych vzala celou naší rodinu, jsme jeden flajt - 4 kousky.;)

No jo, celých 5. Abychom se vůbec vešli...:)
Tak pozor! Přepočítala jsem to. Se mnou 7. :-D

Aspoň dva flajtíky...hele, ale když bych vzala celou naší rodinu, jsme jeden flajt - 4 kousky.;)
Už přestávám počítat ;) 11 nebo 12?

Koukala jsem do kalendáře na rozpis turnajů u nás a moc volných dnů o víkendech tam nezbylo...Ale dobrý, tematický, ceny jsou vždycky na turnaji "Vzpomínka na night club", to je 1.10., tak byste se mohli přidat :p

Přílohy

• DSC_2265.webp
    DSC_2265.webp
    98,7 KB · Zobrazení: 322
@Dana: Akce i s ubytováním by byla sice fajn, ale to je na déle, co to udělat jednoduše, prostě společná hra, navrhnout dva termíny někdy ve všední den a kdo bude moci, tak přijede, je to takhle nejjednodušší. Když se podaří vyjednat pak nějaká drobná sleva za fee, bude to sympatické. Já, pokud to alespoň trochu půjde - samozřejmě dle data, tak se rád účastním. A vymyslíme k tomu i nějaký drobné ceny pro vítěze, když bude chuť a čas. Viděl bych to takto. V akcích se do dá navrhnout, možnost ankety na datum tam je, čímž se ověří reálný zájem a podle toho se s tím dá pracovat. :) A místní nám připraví nějaké místní specialitky. :)

@Dana: Akce i s ubytováním by byla sice fajn, ale to je na déle, co to udělat jednoduše, prostě společná hra, navrhnout dva termíny někdy ve všední den a kdo bude moci, tak přijede, je to takhle nejjednodušší. Když se podaří vyjednat pak nějaká drobná sleva za fee, bude to sympatické. Já, pokud to alespoň trochu půjde - samozřejmě dle data, tak se rád účastním. A vymyslíme k tomu i nějaký drobné ceny pro vítěze, když bude chuť a čas. Viděl bych to takto. V akcích se do dá navrhnout, možnost ankety na datum tam je, čímž se ověří reálný zájem a podle toho se s tím dá pracovat. :) A místní nám připraví nějaké místní specialitky. :)
nadhozené termíny neznamenaly nic konkrétního, ani představu o tom, jak by to mělo být nemám, taky jsem o tom "u nás doma" zatím s nikým nemluvila... a taky netuším, jak to kdo s všedními dny máte, já třeba můžu jen v pátek ( většinou)

Já jsem schopna ve všechní den se "urvat", ale to pak bez rodiny. Manžel je normálně pracující člověk, kluci chodí do školy a na to jim tedy omluvenky dávat nebudu.:cool: Víkendy jsou fajn, ale...kluci mají dětskou tour, to je prakticky každý nebo ob týden. Do toho nějaké naše turnaje, na které chceme jít. A do toho manžel jednou za 14 dní drží v sobotu hotovost, takže se nemůže vzdálit z dojezdu.
Možná že bych ve všechní den ukecala někoho ze svých golfových přátel, když by nevadilo, že nejsou z 19. jamky.;)

Já jsem schopna ve všechní den se "urvat", ale to pak bez rodiny. Manžel je normálně pracující člověk, kluci chodí do školy a na to jim tedy omluvenky dávat nebudu.:cool: Víkendy jsou fajn, ale...kluci mají dětskou tour, to je prakticky každý nebo ob týden. Do toho nějaké naše turnaje, na které chceme jít. A do toho manžel jednou za 14 dní drží v sobotu hotovost, takže se nemůže vzdálit z dojezdu.
Možná že bych ve všechní den ukecala někoho ze svých golfových přátel, když by nevadilo, že nejsou z 19. jamky.;)
Ta dětská je u nás 24.9. asi, ne?

Ta dětská je u nás 24.9. asi, ne?
Ano - je. Mám to v kalendáři a na tu rozhodně chceme jet. Jak píši - mám v Novém Boru příbuzné, tak to vidím, že "zabiju" dvě mouchy jednou ranou. Kdoví jaké budou mít hcp kluci v září, ale zatím je to tak, že starší má hcp 34,5 a mladší základní 54, takže starší bude startovat už jako dorostenec někdy ráno a mladší půjde až v poslední skupině, často až po obědě. Což značí strávit na tom resortu fakt celý den. Ale jak píšu - předpokládám, že v září už budou oba se svými hcp trochu jinde.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom