Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jo, celých 5. Abychom se vůbec vešli...
Tak pozor! Přepočítala jsem to. Se mnou 7. :-DNo jo, celých 5. Abychom se vůbec vešli...
Takže 8. To nám to přibývá. ;-)já vemu manželku
Už přestávám počítat 11 nebo 12?Aspoň dva flajtíky...hele, ale když bych vzala celou naší rodinu, jsme jeden flajt - 4 kousky.
To sice jo, ale Texas 16.4. je, tuším zahájením sezóny....vidím 1.4 a 14.4 volno ;-))
nadhozené termíny neznamenaly nic konkrétního, ani představu o tom, jak by to mělo být nemám, taky jsem o tom "u nás doma" zatím s nikým nemluvila... a taky netuším, jak to kdo s všedními dny máte, já třeba můžu jen v pátek ( většinou)@Dana: Akce i s ubytováním by byla sice fajn, ale to je na déle, co to udělat jednoduše, prostě společná hra, navrhnout dva termíny někdy ve všední den a kdo bude moci, tak přijede, je to takhle nejjednodušší. Když se podaří vyjednat pak nějaká drobná sleva za fee, bude to sympatické. Já, pokud to alespoň trochu půjde - samozřejmě dle data, tak se rád účastním. A vymyslíme k tomu i nějaký drobné ceny pro vítěze, když bude chuť a čas. Viděl bych to takto. V akcích se do dá navrhnout, možnost ankety na datum tam je, čímž se ověří reálný zájem a podle toho se s tím dá pracovat. A místní nám připraví nějaké místní specialitky.
Ta dětská je u nás 24.9. asi, ne?Já jsem schopna ve všechní den se "urvat", ale to pak bez rodiny. Manžel je normálně pracující člověk, kluci chodí do školy a na to jim tedy omluvenky dávat nebudu. Víkendy jsou fajn, ale...kluci mají dětskou tour, to je prakticky každý nebo ob týden. Do toho nějaké naše turnaje, na které chceme jít. A do toho manžel jednou za 14 dní drží v sobotu hotovost, takže se nemůže vzdálit z dojezdu.
Možná že bych ve všechní den ukecala někoho ze svých golfových přátel, když by nevadilo, že nejsou z 19. jamky.
Ano - je. Mám to v kalendáři a na tu rozhodně chceme jet. Jak píši - mám v Novém Boru příbuzné, tak to vidím, že "zabiju" dvě mouchy jednou ranou. Kdoví jaké budou mít hcp kluci v září, ale zatím je to tak, že starší má hcp 34,5 a mladší základní 54, takže starší bude startovat už jako dorostenec někdy ráno a mladší půjde až v poslední skupině, často až po obědě. Což značí strávit na tom resortu fakt celý den. Ale jak píšu - předpokládám, že v září už budou oba se svými hcp trochu jinde.Ta dětská je u nás 24.9. asi, ne?