Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Letos 3 turnaje v desti a sucho. Strikl sem ho mirne impregnaci a ok. Destnik porizeny tamtez za babku je dost velkya ani ten cover sem nemusel vytahovat.
Dnes jsem nahodou objevil Decathlon v Angletu. Spodni patro jen kola, horni pul na pul golf a lov/kone. Zbytek sportu je ve vetsim Decathlonu. A maji tam Trackmana Tak jsem zkusil Inesis 900 a 500 7i na regular Nipponu. Jediny co pro levaka meli. Pro pravaky slusnej vyber Inesis, TM, Callaway, Cleveland wedge. Pocitove lepsi forged 900, ale sam mam delsi a tvrdsi hole, vsechno mi utikalo doleva a nebyl sem schopnej to prevratit do draw. Vzdalenostne jako moje o 6* slabsi 8i. Ale ty 900 vypadaji paradne, a ten blended set je taky napad o kterym dlouho premejslim. Takze na tomhle shaftu bych si je nekoupil, nekdy tam ale vezmu svuj bag pro porovnani a cisla. Za 20€ na hodinu to je celkem fajn.