Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Dělník golfu Martin Kopčák: Golfistům stíráme i rosu z trávy

Jamka R. Redakce

Nováček
19.jamka
Právě jsem publikoval článek: Dělník golfu Martin Kopčák: Golfistům stíráme i rosu z trávy

Dělník golfu Martin Kopčák: Golfistům stíráme i rosu z trávy

Podcast  Dělník golfu Martin Kopčák: Golfistům stíráme i rosu z trávy

"Golf byl hlavním tématem dalšího dílu WESTcastu. Mým hostem byl Martin Kopčák, na jehož vizitce najdete, že je manažerem Pilsner Golf Resortu Hořehledy. Martinova cesta ke Golfu byla poměrně neortodoxní. Prostě vyženil golfové hřiště na okraji Brd. Brdy si zamiloval a golf taky. A přivedl k...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Upraveno moderátorem:
To co nazýváš (@mkopcak) dělníkem golfu, by si měl každý golfista vyzkoušet v rámci zelené karty, změnilo by to pohled hráčů na celou práci greenkeeperů, restauratérů, atd.
Došlo by jim, že to není taková sranda a kolik je za tím práce, snad by si přestali na vše stěžovat, tráva je moc suchá, moc mokrá, málo zelená, moc zelená, greeny moc tvrdé, moc chlupaté, moc měkké, fairwaye nedokonalé atd.
Mohl bych pokračovat do nekončna

To se @JanKostalCZE dá v podstatě říci o každé práci. Ona ta úředničina na radnici nebude taky žádný med, učitelé taky nemají samé prázdniny a zubaři si své těžce vydělané peníze dozajista zaslouží. Já se snažím řídit tím, že sám se sebou dokážu večer usnout a podařilo-li se mi daný den něco vytvořit, co tu ráno nebylo, jsem spokojený:-). A to že si o tom někdo myslí něco jiného, to už je zase jeho boj a problém:-).

@mkopcak Martine, připojuji se k ostatním, bylo to fakt moc hezké povídání. Je mně velmi sympatický Tvůj přístup, kdy z toho jde poznat, že všechny ty věci (a že jich je) neděláš prvoplánově pro sebe (Hořehledy), ale snažíš se hlavně pomoct tomu, aby lidi ten pohled na golf změnili. Je to taková krásná ukázka win win přístupu.
Kdyby bylo hezké počasí, tak bych se do Hořehled hned rozjel, abych vás alespoň symbolicky podpořil přes zaplacené fíčko a oběd po hře. Navíc mě i láká zjistit, co na těch svých "oblíbených" jamkách furt máte 🤪 Budu se snažit to udržet v hlavě a návštěvu, i když to nemám za rohem, uskutečnit v průběhu roku

@mkopcak Martine, připojuji se k ostatním, bylo to fakt moc hezké povídání. Je mně velmi sympatický Tvůj přístup, kdy z toho jde poznat, že všechny ty věci (a že jich je) neděláš prvoplánově pro sebe (Hořehledy), ale snažíš se hlavně pomoct tomu, aby lidi ten pohled na golf změnili. Je to taková krásná ukázka win win přístupu.
Kdyby bylo hezké počasí, tak bych se do Hořehled hned rozjel, abych vás alespoň symbolicky podpořil přes zaplacené fíčko a oběd po hře. Navíc mě i láká zjistit, co na těch svých "oblíbených" jamkách furt máte 🤪 Budu se snažit to udržet v hlavě a návštěvu, i když to nemám za rohem, uskutečnit v průběhu roku
Jsi tu kdykoli vitan a budu-li mit cas, moc rad ti ukazu jak lze hrat 7ku za 12 ran aniz by ses byt jen jedinkrat dotkl fairwaye😉

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom