- Jméno
- František
- Klub
- Golf Club Háje
Solvent : vzal jsem cyklistickou láhev, Jar, vodu a promíchal. To to klouzalo jedna radost. Kompresor tomu hodně pomůže a usnadní. Na první dobrou všechny gripy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky to takhle dělám , nejlépe nasadit na grip průhlednou trubku, ta zabrání místnímu nafouknutí gripu. Jde to snadno, čím více jaru/saponátu, tím jde lépe nasadit/ natočit nový grip.Solvent : vzal jsem cyklistickou láhev, Jar, vodu a promíchal. To to klouzalo jedna radost. Kompresor tomu hodně pomůže a usnadní. Na první dobrou všechny gripy.
Druhý den to drželo.A jak dlouho to pak s tím jarem vysychá , než se dají hole použít?
Není už lepší použít midsize gripy.?Zkusim ozivit toto vlakno. Nedavno jsem se opet dival na videa s vymenou gripu a vzdy pouzili psaku jen s jednou lepici stranou. Objednal jsem si oboustrannou na Aliexpresu a s tou to jde bez dobreho solventu velmi tezko.
Takze - jaka se ma pouzivat paska? jednostranna nebo dvoustranna. Kdyz dvoustranna jak to funguje, kdyz potrebuju 3 vrstvy?
Máš to v popisku, double tape..doted jsem pouzival midsize abych se vyhnul ten paskam .... ale furt nevim teda jestli staci jednostranna nebo dvoustranna
cas asi 2:58 ... vzdyt to vypada jako jednostranna paska
Dvě pásky dáš jednostranně lepící a pouze poslední oboustranná - ta je dražší a hůře se s ní pracuje.Zkusim ozivit toto vlakno. Nedavno jsem se opet dival na videa s vymenou gripu a vzdy pouzili psaku jen s jednou lepici stranou. Objednal jsem si oboustrannou na Aliexpresu a s tou to jde bez dobreho solventu velmi tezko.
Takze - jaka se ma pouzivat paska? jednostranna nebo dvoustranna. Kdyz dvoustranna jak to funguje, kdyz potrebuju 3 vrstvy?