- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
nene, myslel jsem, ze uz neco mas, ale zkusim to zkouknout takyZatím ne, čekám do konce února, jestli se někdo nepřidá a pak to začnu poptávat. Tys snad na něco narazil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nene, myslel jsem, ze uz neco mas, ale zkusim to zkouknout takyZatím ne, čekám do konce února, jestli se někdo nepřidá a pak to začnu poptávat. Tys snad na něco narazil?
Ahoj, zatím ne. Dohoda zněla, že počkáme, až se vyjádří zájemci o termínu, který by preferovali. A mě žádné reakce nedorazily. . Tak to asi musíme udělat obráceně. Zjistit možnosti a poslat přímo ty. Tak já jdu na to a dám co nejdříve vědět.Jak to vypada?? mas nejakou cenovou nabidku??
A ty jsi na tom s termínem jak? Nikde tam tvůj hlas nevidím...Ahoj, zatím ne. Dohoda zněla, že počkáme, až se vyjádří zájemci o termínu, který by preferovali. A mě žádné reakce nedorazily. . Tak to asi musíme udělat obráceně. Zjistit možnosti a poslat přímo ty. Tak já jdu na to a dám co nejdříve vědět.
On se urcite jeste nekdo prihlasi . Bylo by dobre dat dohromady aspon 2 flighty.Asi bych se přidal. Termín je mi jedno, protože je to strašně za dlouho.
Pokud budete jen čtyři, tak jet jako pátý nedává smysl.
Souhlasím, já jednoho v předběžně v rezervě taky mám.On se urcite jeste nekdo prihlasi . Bylo by dobre dat dohromady aspon 2 flighty.
to vypada dobre, od koho to je a do kdy se musime rozhodnout??Tak mám ještě takovouto nabídku:
- 7 nocí s polopenzí v pětihvězdičkovém hotelu Lighthouse Golf Resort & Spa
- transfer z mezinárodního letiště ve Varně (VAR) do hotelu a zpět (cca 45km)
- neomezený golf na přilehlém hřišti Lighthouse Golf
- garantované hrací časy
- neomezené využití hotelových lázní: finská sauna, pára, turecké koupele, lanconium, infračervená sauna, jacuzzi, sprchy, relaxační zóna
- neomezený vstup do vnitřního a venkovního bazénu
- neomezený vstup do fitness centra
- pro nehrající hosty lze neomezené greenfee zaměnit za vybrané procedury ve wellness centru (nutné nahlásit předem)
- 7+1 - osmá osoba ve sdíleném pokoji zdarma
To celé za 15 243,-
K tomu lze dokoupit balíček: 1x fee Blacksearama GC + 1x fee Thracian Cliffs GC včetně transferů na hřiště a zpět. Cena balíčku je 5.100,- Kč / 1 osoba.
Což je tedy celkem 20 343,- ale s polopenzí , bez polopenze je to o 3100,- levnější. Je to tedy o 1000 levnější, než nabízí golfovecesty.cz
Hlavně je tu ale nabídka 7+1, takže pokud by nás bylo 8 tak ušetříme 15243, což je skoro 2000 na jednoho.
Teetravel, a teď je to tam do 3.3.2018 ještě o dalších 500,- levnějš. Nikdy jsem ale s touto agenturou nebyl. Jelikož ty balíčky kopírujou balíčky resortů, napadlo mě, předhodit to těm z golfovecesty.cz, jestli jí dorovnaj. O těch vím jistě, že fungujou.to vypada dobre, od koho to je a do kdy se musime rozhodnout??
A maji tam nabidku i na 5 dni. Coz by take nemuselo byt spatneto vypada dobre, od koho to je a do kdy se musime rozhodnout??
to je usetreni par procent, nejdrazsi na tom je letenka, takze uz bych to vzal rovnou na tydenA maji tam nabidku i na 5 dni. Coz by take nemuselo byt spatne