Pechy
Aktivní člen
nejdříve po příjezdu ale vlítni na paní, ať máš potom klid na trénink
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pořád mě ta myšlenka drží a ne a ne se pustit. A hlodá a hlodá... Ten větší fešák je umělý, k nalezení na [HASH=373]#Osyčina[/HASH]. Je to boží. Čipovaní párádní - tam jsem nadšen. Pocit při patovaní slušný, je to hrozně zvláštní, jak je konstantní vlastně furt - to je trochu nezvyklé. Není to jako úplně realný green, ale blíží se to tomu asi v maximální možné míře. Hodně se pískuje - tím se drží rychlost, resp. zpomaluje. Celkově mě herní dojem příjemně překvapil. A vypadá i dle mého pěkně v krajině, nijak dramaticky mě to neruší. Takže si to v zahradě hezky zakompované dokážu představit. Hnhm... Asi se zeptám ženy
Zobrazit přílohu 13720
Zobrazit přílohu 13724Zobrazit přílohu 13725Zobrazit přílohu 13726
@mkopcak kolem něj chodí furt. Co myslíš, Martine?
Michale, musím Tě opravit, pískovánímPořád mě ta myšlenka drží a ne a ne se pustit. A hlodá a hlodá... Ten větší fešák je umělý, k nalezení na [HASH=373]#Osyčina[/HASH]. Je to boží. Čipovaní párádní - tam jsem nadšen. Pocit při patovaní slušný, je to hrozně zvláštní, jak je konstantní vlastně furt - to je trochu nezvyklé. Není to jako úplně realný green, ale blíží se to tomu asi v maximální možné míře. Hodně se pískuje - tím se drží rychlost, resp. zpomaluje. Celkově mě herní dojem příjemně překvapil. A vypadá i dle mého pěkně v krajině, nijak dramaticky mě to neruší. Takže si to v zahradě hezky zakompované dokážu představit. Hnhm... Asi se zeptám ženy
Zobrazit přílohu 13720
Zobrazit přílohu 13724Zobrazit přílohu 13725Zobrazit přílohu 13726
@mkopcak kolem něj chodí furt. Co myslíš, Martine?
Nádhera ... kolik tě to stálo úsilí a na kolik to vyšlo peněz, smím-li se ptát.Michale, musím Tě opravit, pískováním
se grýn s umělou trávou naopak zrychluje. Vím o čem mluvím. Zobrazit přílohu 13736
Mám zapískováno tak, že fousy um. zrávy jsou cca 3 mm a jezdí to jak čert.
Úsilí to stálo dost.Pomohla rodina a kamarádi.Nádhera ... kolik tě to stálo úsilí a na kolik to vyšlo peněz, smím-li se ptát.
Michale, musím Tě opravit, pískováním
se grýn s umělou trávou naopak zrychluje.
vnoučata nemají letos bazén?Michale, musím Tě opravit, pískováním
se grýn s umělou trávou naopak zrychluje. Vím o čem mluvím. Zobrazit přílohu 13736
Mám zapískováno tak, že fousy um. zrávy jsou cca 3 mm a jezdí to jak čert.
To víš, že mají.vnoučata nemají letos bazén?
Tak v tomto týdnu dokončena drobná remodelace greenu a zarovnání nepořádku zameteneho pod koberec a už se trénuje.
Zobrazit přílohu 35660
To jen nikdy nezkoušel měřit. Až teď jsem si přečetl, jak to změřit. Tak až bude čas, tak to zkusím. Pocitově tak 7 stop. Ale mám to ve svahu, tak to zkresluje.Jaká je rychlost?
Tak rychlost greenu cca 6 stop.Jaká je rychlost?