- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
A to jsi jogín, nebo jsi jen dluho seděl? Teď jsem to zkoušel a překulím se na záda jak pytel s pískem.Můžu dropovat ze dřepu na celejch chodidlech?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A to jsi jogín, nebo jsi jen dluho seděl? Teď jsem to zkoušel a překulím se na záda jak pytel s pískem.Můžu dropovat ze dřepu na celejch chodidlech?
Můžu dropovat ze dřepu na celejch chodidlech? Podle mě kolena zůstanou v původní výšce a jsem na tu pozici docela zvyklej .
Z pravidel mi to není jasný....
Zobrazit přílohu 6236
Ano, byla to povinnost, chtěli to zjednodušit, tak proč povinnost od kolen a ne volba z jakékoliv výšky od kolen nahoru. Vytrhnul jsi jednu větu, která doplňovala vyjádření v příspěvku. Pak to dává jiný smysl.Dříve dropování z úrovně natažené ruky byla taky volba? Ne. Bylo to jasně dané jako teď, tak proč tolik povyku pro nic.
Zkus si při tom dřepu připásat medicimbal a povíme siAle stejně nechápu, co je na tom obtížný
Kam a za co probohauuu?!?Zkus si při tom dřepu připásat medicimbal a povíme si
A nezdržovalo by to hru? Jeden palec pro tolik golfistů... jak by si ho předávali?- mně na tom dropování vadí toto :
1. mělo odstranit problém s tím, že při dropování z roviny ramen se pravidla porušovala tak, že poměrně často někdo dal ruku výše někdo níže, v obou případech to bylo špatně. Nový způsob je možná ještě komplikovanější na provedení. Je při něm totiž nutné dropovat z výše kolen v přirozeném postoji, pokud si tedy hráč podřepne musí odhadovat správnou výši, kde má kolena když stojí...
2. míč musí zůstat v oblasti úlevy , takže se drop bude často opakovat a to i přesto, že se dropuje z nižší výšky. Podle starých pravidel se sice dropovalo z větší výšky, ale míč se zase mohl poměrně výrazným způsobem odkutálet.
Podle mne byl nejlepší návrh, o kterém se uvažoval a nebyl na poslední chvíli schválen - , aby se dropovalo od 1 palce ( 2,5, cm ) nad zemí výše. Urychlilo by to hru, protože by se téměř nikdy nemuselo dropovat 2 x, dropování by nešlo technicky pokazit a kdo by se nechtěl zhýbat, nemusel by tak činit...
Dobrá připomínka. To bych taky zakázalPánové, ještě jste si nevšimli, že dámy nosí na golf sukénky, které mají všité kraťásky? Právě pro takové zvědavce, když se dáma ohne, aby nebylo vidět více než je záhodno
Stále nechápu to neustále zpochybňování nových pravidel médii a neznalou hráčskou veřejností. Tato nová pravidla dělaly několik let ty největší pravidlové kapacity golfového světa. Považuje se snad někdo z kritiků za něco víc, než jsou oni?
No... hraje a nehraje. Byly situace kdy se dalo celkem dobře vydropovat do mnohem lepší pozice. Pokud hráč dropovat uměl. Z výšky ramen byl míč o poznání rychlejší a možnost se vydropovat až na 4 délky hole, někdy i do pozice která umožňovala další úlevu, mohl udělat rozdíl mezi horší a skvělou pozicí. Což už teď nepůjde.Mě se teda líbilo víc z úrovně ramen. Je to takový elegantnější, jasný jak facka a víc o náhodě. Ale jinak je to taková blbost, co nehraje moc velkou roli.
Bože, do čehos to duši dal ... takhle přesně to dopadá, když dáš blbci funkci ...
Můžeš dropovat klidně vleže, ale z výšky, kde máš obvykle kolena. Na tom obrázku je naznačeno, že když si ve dřepu a kolena máš níž, tak se nedropuje od kolena (kde zrovna je), ale kde bylo u stojícího hráčeMůžu dropovat ze dřepu na celejch chodidlech? Podle mě kolena zůstanou v původní výšce a jsem na tu pozici docela zvyklej .
Z pravidel mi to není jasný....
Zobrazit přílohu 6236
A teď nechci vypadat hnusně a řešit, jak budou dropovat handicapovaní
Můžeš dropovat klidně vleže, ale z výšky, kde máš obvykle kolena. Na tom obrázku je naznačeno, že když si ve dřepu a kolena máš níž, tak se nedropuje od kolena (kde zrovna je), ale kde bylo u stojícího hráče
Díky. Opravdu mě zajímala verze, když někdo nemá kolena (a nechci, aby to vyznělo nějak blbě)Golfisté s tělesným postižením mají vlastní edici pravidel (
The Modified Rules of Golf for Players with Disabilities https://www.randa.org/en/rog/2019/rules/players-with-disabilities ).
Můžeš dropovat klidně vleže, ale z výšky, kde máš obvykle kolena. Na tom obrázku je naznačeno, že když si ve dřepu a kolena máš níž, tak se nedropuje od kolena (kde zrovna je), ale kde bylo u stojícího hráče
Jakože si nedovedu představit toho , kdo by viděl chlápka ja dropuje s paží o 10 níže než rameno a chtěl to pravidlově řešit.Tohle mi prosimte vysvetli...
Jakože si nedovedu představit toho , kdo by viděl chlápka ja dropuje s paží o 10 níže než rameno a chtěl to pravidlově řešit.