Myslíte, že by mi tohle na hřišti dovolili? [emoji265]
https://m.alza.cz/sport/gyroboard-off-road-crazy-d3913800.htm?catid=18857663
https://m.alza.cz/sport/gyroboard-off-road-crazy-d3913800.htm?catid=18857663
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, já si myslím, že by to pro naše hřiště problém nebyl, až na cenu pořízení, tudíž i pronájmu, což by asi moc lidí nedalo.
Cena? Když se podívám na JUCAD , tak až takový rozdíl to není.až na cenu pořízení
Když máš na opičku, koupíš si totoDoprava, když máš na opičku, koupíš si FORD RAPTOR.
No, mě teda počty vychází trochu jinak, těch půjčených bugin by muselo být trochu víc. A to tam nepočítám provozní náklady, které se v půjčovném také musí zohlednit.Cena? Když se podívám na JUCAD , tak až takový rozdíl to není.
Cena? cca 150x půjčenou buggy z resortu.
Doprava, když máš na opičku, koupíš si FORD RAPTOR.
Jo, to je ono! Přesně podle mého gustaKdyž máš na opičku, koupíš si toto
Zobrazit přílohu 15211
No, mě teda počty vychází trochu jinak, těch půjčených bugin by muselo být trochu víc. A to tam nepočítám provozní náklady, které se v půjčovném také musí zohlednit.
Nicméně pokud je to myšleno jako pro jednotlivce, proti gustu...... Já jsem to pochopil tak, že by to nakoupily resorty a půjčovaly.
Jo, tak tak nějak bych to viděl. Tzn. cena pronájmu by musel být nesmyslná.Zasadím vám to do kontextu hořehledského hřiště: Za poslední 4 roky je průměr půjčených bugin za rok 122x s průměrnou tržbou 55 000 Kč. Opravy a náklady na provoz bugin jsou zhruba na polovině této částky. Zbytek už si zvládnete domyslet sami...
Tak zrovna u tebe to asi nebude úplně reprezentativní vzorek, u nás v sezóně 60 buggy denně, myslím že třeba Kácov na tom bude ještě líp..Zasadím vám to do kontextu hořehledského hřiště: Za poslední 4 roky je průměr půjčených bugin za rok 122x s průměrnou tržbou 55 000 Kč. Opravy a náklady na provoz bugin jsou zhruba na polovině této částky. Zbytek už si zvládnete domyslet sami...
Tak zrovna u tebe to asi nebude úplně reprezentativní vzorek, u nás v sezóně 60 buggy denně, myslím že třeba Kácov na tom bude ještě líp..
Čísla jsou pěkně napsané, ale podívejme se na ně podrobněji :Zasadím vám to do kontextu hořehledského hřiště: Za poslední 4 roky je průměr půjčených bugin za rok 122x s průměrnou tržbou 55 000 Kč. Opravy a náklady na provoz bugin jsou zhruba na polovině této částky. Zbytek už si zvládnete domyslet sami...
Ty náklady za opravy a provoz zřejmě zahrnují i odpisy (či leasing), bude tam i nějaké pojištění, nějaká ta el. energie, něco stojí i „ustájení” a dobíjecí infrastruktura atd.Jen mi nejde do hlavy ty opravy na 300 km placených, to ty bugy musí být užívané i jinak než pro golfisty.
Ty náklady za opravy a provoz zřejmě zahrnují i odpisy (či leasing), bude tam i nějaké pojištění, nějaká ta el. energie, něco stojí i „ustájení” a dobíjecí infrastruktura atd.
Navíc v době „covidivé” je třeba vozík po každém použití řádně umýt a vydesinfikovat.
Takže zase takový „vejvar” (slušný business) nejspíš nebude.
Tak pak je to vejvarAni jedno z toho tam není
To co popisuješ, očista vozíku , myslím vizuální kontrola stavu , kontrola stavu baterie a běžná očista snad byla i před touto dobou.Navíc v době „covidivé” je třeba vozík po každém použití řádně umýt a vydesinfikovat
Speciální téma věnované elektrickým vozíkům a všeho kolem nich.
Máte? Nemáte, ale plánujete? MotoCaddy, PowaCaddy, JuCad, PG Power Golf, TiCad, GoKart.
Jaký je rozdíl mez vozíkem za 10k vs 100k? Vyplatí se mít vozík s dalkovým ovládáním...
Zkušenosti s provozem, výhody a nevýhody. Kolik vydrží baterky a kde sehnat nové.