v tom je přece krása soukromého klubu - že členové si můžou hrát kdy se jim zlíbí a nemusí se omezovat davama uřvaných Vietnamců nebo množstvím turnajů (někde a někdy i dva za den).
samozřejmě ty náklady se pak musí pokrýt jinak, ale znám několik lidí pro které je 250tis zhruba tak týdenní příjem..........
Já jsem hrál v Berouně jen jednou, předloni na konci března, kdy bylo hřiště otevřeno pro nečleny. Bohužel, měl jsem to "štěstí", že před námi (TT 11:10), šli v TT 11h 4 cca 50-60ti letí členi, kteří v 10:50 vylejzali ze svých mačokár typu BMW řady 7 na drajving, na drajvingu řvali na celé kolo, a když jsme stáli na jedničce, že rozehrajem (to jsem ještě nevěděl, že jdou před námi), tak frajírci se v 11:05 začali před jedničkou rozpatovávat s tím, že za schvíli hrajou, ať počkáme. Když jsem si je dovolil upozornit, že takhle se na TT nechodí, tak mě poslal do*rdele s tim, že oni sou tu doma a budou si chodit, kdykoliv se jim za chce. Tak sem vyrazil, že ho hodim do jezera, naštěstí parťáci z flajtu mě už znaj, tak mě zpacifikovali dřív, než měl na krku žalobu na ochranu osobnosti a způsobený újmy...
Samozřejmě, toto může být (a asi i bude) výjimka, ale chtě nechtě mě to tu chvíli neskutečně nas*alo a lituju, že sem nešel rovnou domů, neboť sem pozbytek hry z toho neměl vůbec nic.
Taky mě to vedlo k přesvědčení, že takovýhle typ klubu bude prostě takovýhle koko*y přitahovat a mě tam už nikdy neuvídí, a to i kdybych vydělávaj bůhví co.
Závěrem, nechť si poprosí kok*ota v bílém BMW, ať hřišti finančně pomůže, bych byl na něj zvědav, na furianta...