Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Ostatní Euro.cz: Golf stojí po 30 letech na křižovatce. Jak dál?

Jsou to 9ky, tzn. pro řadu lidí děleno dvěma. Ale to nic nemění na tom, že to je fantazie, ten musí na golfu snad bydlet:-). A navíc v tomhle věku!

Jsou to 9ky, tzn. pro řadu lidí děleno dvěma. Ale to nic nemění na tom, že to je fantazie, ten musí na golfu snad bydlet:). A navíc v tomhle věku!

Pokud bychom vzali info z článku, že nachodil 900 km a délku Hořehled 5180 m jako délku 18 jamkového hřiště. Tak pro naše srovnání odehrál cca 174 her. Evidentně hraje, jak zmiňuje hlavně v Trnavě, kde má celá devítka ze žlutých 911 metrů, což asi vysvětluje i ty 4 hole in one ( i tak se tomu zdráhám věřit ). Předpokládám, že v jeho věku budu rád, že jsem ještě na té správné straně trávníku ;)... Takže super borec.

No a teď nastává ten správný čas na zásadní otázku.
Bere se devítka jako jedna hra? Jak to vidíte vy ostatní?
Já nad tím celkem přemýšlel vzhledem ke svému předsevzetí ze začátku roku a já bych to jako jednu každou samostatnou hru bral. Protože je nějaký časový úsek ohraničený příjezdem a odjezdem a vyplněný hrou. Ale pro někoho to může být polohra (fakt divný slovo).
Dřív mě devítky moc nebraly, ale tento rok jsem zejména díky [HASH=45]#Sunset[/HASH] prozřel a začalo mě to bavit, zejména jako výplň mezi víkendy, kdy jdu raději na osmnáctku.

devitku beru jen jako polovicni hru, a v zasade i nesouhlasim s tim, aby slo jit NV jen na 9 jamek!

devitku beru jen jako polovicni hru, a v zasade i nesouhlasim s tim, aby slo jit NV jen na 9 jamek!
Tak dobře zahranou první devítku si nepokazíš druhou, ale zase si druhou nemůžeš vylepšit tu první ;)
Navíc si myslím, že nový systém výpočtu HI celkem spravedlivě "oceňuje" hru na 9 nebo 18 (či jiný počet) jamek.
Takže za mne - když má někdo tu potřebu, tak ať si NV klidně na 9 jamek zahraje.
Ostatně např. v USA bys měl (alespoň podle jejich původního systému výpočtu) zohlednit při výpočtu VŠECHNY své hry - tedy i "plácanou o kafe" s kamarády.

Tak dobře zahranou první devítku si nepokazíš druhou, ale zase si druhou nemůžeš vylepšit tu první ;)
Navíc si myslím, že nový systém výpočtu HI celkem spravedlivě "oceňuje" hru na 9 nebo 18 (či jiný počet) jamek.
Takže za mne - když má někdo tu potřebu, tak ať si NV klidně na 9 jamek zahraje.
Ostatně např. v USA bys měl (alespoň podle jejich původního systému výpočtu) zohlednit při výpočtu VŠECHNY své hry - tedy i "plácanou o kafe" s kamarády.
kdyz ja to beru tak ze 9 jamek neni plnohodnotna hra, asi jsem staromilec uz

kdyz ja to beru tak ze 9 jamek neni plnohodnotna hra, asi jsem staromilec uz

Devítka by se dala brát spíš jako 3/5 celé rundy, protože by jí mělo předcházet stejné rozcvičení a ideálně i návštěva klubovny.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom