Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsou to 9ky, tzn. pro řadu lidí děleno dvěma. Ale to nic nemění na tom, že to je fantazie, ten musí na golfu snad bydlet. A navíc v tomhle věku!
To jsem si myslel že začínat s golfemFero jich má 600
81letý Ferko odehrál letos už 600 devítek. Pokračuju, vzkazuje
www.golfextra.cz
Tak dobře zahranou první devítku si nepokazíš druhou, ale zase si druhou nemůžeš vylepšit tu prvnídevitku beru jen jako polovicni hru, a v zasade i nesouhlasim s tim, aby slo jit NV jen na 9 jamek!
kdyz ja to beru tak ze 9 jamek neni plnohodnotna hra, asi jsem staromilec uzTak dobře zahranou první devítku si nepokazíš druhou, ale zase si druhou nemůžeš vylepšit tu první
Navíc si myslím, že nový systém výpočtu HI celkem spravedlivě "oceňuje" hru na 9 nebo 18 (či jiný počet) jamek.
Takže za mne - když má někdo tu potřebu, tak ať si NV klidně na 9 jamek zahraje.
Ostatně např. v USA bys měl (alespoň podle jejich původního systému výpočtu) zohlednit při výpočtu VŠECHNY své hry - tedy i "plácanou o kafe" s kamarády.
kdyz ja to beru tak ze 9 jamek neni plnohodnotna hra, asi jsem staromilec uz
V roce 2010 jsme tu měli frajera co dal 180 her, v roce 2014 pak 135 her.
Věř tomu, že obejít 180 x Hořehledy, je především mentální výkon.tak nějak nevím co bych na tom měl obdivovat