Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pokud by se pochybení takového hráče prokázalo (nebo bylo téměř jisté), řešil bych to nekompromisně zákazem činnosti (možnost hrát turnaje) v řádech desítek měsíců, případně odebráním zelené karty či vyloučením z čgf.Federace projednávala obdobný případ (myslím) před dvěma roky. Tehdy to řešili cca měsíc...
pokud by se pochybení takového hráče prokázalo (nebo bylo téměř jisté), řešil bych to nekompromisně zákazem činnosti (možnost hrát turnaje) v řádech desítek měsíců, případně odebráním zelené karty či vyloučením z čgf.
... tak jsem si ještě prošel odkaz od @wasp a našel tento článek - to už je fakt k zasmání. Pokud najdete chvíli času, určitě si to přečtěte:
http://www.reflex.cz/clanek/stary-r...olfovi-podvodnici-aneb-dvorak-for-family.html
Ahoj všem před Vánocemi!
Chci se s Vámi podělit o výsledky mé akce proti "zločinu na zalené louce".
Abych to dotáhl do konce, byl jsem v úterý na meetingu disciplinární komise ČGF a povídal jsem si s nimi o průběhu turnaje a mém pohledu na věc, což jsme tady už rozebírali... ve čvrtek jsem dostal vyrozumění.
Když to shrnu:
Kdyby někdo chtěl, můžu tady pověsit celou zprávu, ale je to asi zbytečné.
- Anulovali výsledek Petra Konráda a jeho snížení HCP v tomto turnaji.
- Další trest po PK není, nepodařilo se jednoznačně najít viníka.
- Napomenutí dostal GC MB, že nekonal bez prodlení ...
Krásné svátky a brzy na viděnou.
Díky za reportáž a díky za to, ze si to nenechal být. Ještě by mě zajímalo, jak ten pohovor s komisí vypadal, jak to probíhalo?
A ještě mě napadlo, pokud je anulováno výsledek a úprava HCP, tak další turnaje, které proběhly od té doby a kterých se “hříšník” účastnil jsou tedy platné s nesprávně snížením hcp?
Díky za reportáž a díky za to, ze si to nenechal být. Ještě by mě zajímalo, jak ten pohovor s komisí vypadal, jak to probíhalo?
A ještě mě napadlo, pokud je anulováno výsledek a úprava HCP, tak další turnaje, které proběhly od té doby a kterých se “hříšník” účastnil jsou tedy platné s nesprávně snížením hcp?
Ok, díky.K bodu 1 vyse si myslim, ze souperovu skorekartu by jsi odevzdavat nemel. Kazdy by mel odevzdat svoji skorekartu. To, ze je vyplnena spravne je vzdy zodpovednost hrace a ne zapisovatele.
Byva to v pokynech pro hrace u turnajich organizovanych CGF.
Pro ilustraci uvadim jeden priklad: http://fls.cgf.cz//DBFL/CGSRedaction/Documents/7450640_CIMAC 2017 - Pokyny pro hrace.pdf