Jinak teda přidám svůj názor na tento stroj.
Technologicky zajímavá mašinka. Ale jakmile opadne nadšení z nové mašinky, začne si člověk uvědomovat že:
- Hodinky jsou menší, levnější a praktičtější.
- Že to nejdůležitější, carry vzdálenost, není 100% spolehlivé (což jsem ani nečekal samozřejmě - jen jsem myslel, že mě to tolik trápit nebude). Na 170m už těžko člověk zkontroluje co sedí a nesedí.
- Na drivingu jsem koukal víc na displej než kam to lítá a úplně se začal vytrácet pocit.
- Pěnové míče to nebere.
- Není žádný způsob jak si uložit záznam jednotlivých ran pro nějakou statistiku nebo průměrování. Nebo uložit jakousi "session".
- Funkci tempo člověk radši nezapíná pokud není na drivingu sám nebo někde doma na zahradě.
- Hrát virtuálně hriště po dvou pokusech omrzí.
Po chvilce se pro mě tento Garmin stal velmi drahou skorkartou a GPSkou na hřišti. Kterou člověk nosí buď jako šutr v kapse nebo musí vozíkem zaparkovat vždy u míčku.
Nakonec nemám ani hodinky, ani G80 a je to nejlepší. Koukám víc kolem sebe než na displej. Nutí mě to víc přemýšlet a mám z toho lepší pocit. Je to asi taky tím, že trefuju zatím jen fairway/green a ne přesná místa na fairwyi nebo greenu.